HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

LISTEN IN THE DARK

Maak unieke live-concerten mee in alle winkels van HiFi Klubben

Half november organiseren we unieke en intieme live-concerten met lokale artiesten in al onze winkels. Deze concerten zullen in het donker worden gehouden, met alle mobiele telefoons uit, zodat je op een totaal nieuwe manier kunt luisteren, zonder dat je gestoord wordt door de buitenwereld.

LISTEN IN THE DARK is een reeks intieme, akoestische concerten die medio november gehouden worden in alle winkels van HiFi Klubben. De concerten zullen in het donker worden gehouden, met een slaapmasker voor de ogen en je mobiele telefoon uit, zodat je jezelf volledig kunt concentreren op deze getalenteerde artiesten.

Want meestal vergeten we te luisteren. We luisteren niet naar onszelf en niet naar anderen, en muziek is een soort achtergrondgeluid geworden dat 24 uur per dag aan staat. En dat is zonde! Want als we echt luisteren, dan gebeurt er iets heel bijzonders. We komen in balans, met onszelf en met de mensen om ons heen. Als we echt naar muziek luisteren, komen er in onze hersenen stoffen vrij waar we blij van worden.

LISTEN IN THE DARK is een manier om helemaal te ontspannen, je dagelijkse zorgen te vergeten en volledig op te gaan in de muziek. In een donkere omgeving, zonder afleiding en met mooie, akoestische livemuziek luister je op een totaal andere manier dan normaal.

Je kunt meedoen met deze luistersessies in het donker in alle 100 winkels van HiFi Klubben in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Nederland.

Bekijk de datums voor LISTEN IN THE DARK en bestel je kaartjes hier.

WELCOME LISTENERS

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina