Skip to content

Goed geluid
beter gamen!

Het gaat razendsnel in de gaming-wereld! Games en spelcomputers worden steeds geavanceerder, met schitterende graphics en indrukwekkend geluid – zelfs in surround! Ervaar het nu bij HiFi Klubben!

Gaming met schitterend geluid

Zoals veel gamers al weten, is het geluid van games tegenwoordig even goed als bij de grootste Hollywood-films. En dat betekent dat je uit je games dezelfde fantastische audio-ervaring kunt krijgen als uit een goede film. Maar dan moet je het wel goed doen; je krijgt namelijk geen kippenvelgeluid uit de geïntegreerde luidsprekertjes van je flatscreen.

Als je bijvoorbeeld al een installatie hebt, hoef je alleen maar een kabel te trekken om je TV erop aan te sluiten. En met een soundbar of een paar actieve luidsprekers kom je ook al een heel eind.

Maar als je echt all-in wilt gaan, kies dan voor een echt home-cinemasysteem met surroundgeluid. Het goede nieuws is dat die niet eens zo heel duur hoeven te zijn – ook niet met goede kwaliteit. En dan ben je ook verzekerd van topgeluid als je film kijkt!

Hier vind je een aantal van onze gamer-setups.

Gaming met headsets

Als je wilt gamen met perfect geluid, maar niet iedereen wilt laten meegenieten, dan is een gaming-headset de ultieme oplossing. Zo kun je helemaal opgaan in je spel en direct chatten met je teamgenoten via de geïntegreerde microfoon. Wij hebben gaming-headsets voor PC’s en spelcomputers, en je kunt kiezen uit draadloos, surround of eindeloos veel andere functies.

Hier vind je al onze gaming-headsets.

Kom eens langs bij HiFi Klubben en ontdek hoe geweldig jouw games kunnen klinken! Goed geluid – beter gamen!

LCD-GX
Gaming-headset
€ 999 / € 1.099 / Stuk