Skip to content
Bij HiFi Klubben draait alles om geluid en beeld – geen koelkasten, stofzuigers, wasmachines en staafmixers. Maar voor de mooiste beleving van muziek en films ben je wèl bij ons aan het juiste adres!

Waarom kopen bij HiFi Klubben?

  • Bij ons draait alles om jou!
  • Wij zijn de grootste specialist in beeld en geluid
  • 15 fysieke winkels in Nederland, bijna 100 winkels wereldwijd. 
  • Als lid van onze klantenclub krijg je altijd 5 jaar garantie, op alle HiFi!
  • 60 dagen BUY & TRY

Goede kwaliteit is geen weggegooid geld - het is gezond verstand gebruiken

Een HiFi installatie is, net als bijvoorbeeld een huis, een uitgave waar jij en je gezin vele jaren lang van wilt genieten. Net zo min als dat je een nieuwe auto koopt bij de dichtstbijzijnde supermarkt, is het niet verstandig Russische roulette te spelen bij de aankoop van een geluidsinstallatie.

Bij HiFi Klubben draait alles om beeld en geluid - we hebben geen koelkasten, koffiezetters of magnetrons. Probeer maar eens je weg te vinden in de dagelijkse dosis aan reclamemateriaal. Je moet wel heel erg veel geluk hebben - of over zeer veel kennis van zaken beschikken - om in deze brij van grote woorden en loze beloften een juiste keuze te kunnen maken. Laat je niet verleiden tot het maken van een verkeerde keuze; bij ons koop je alleen iets dat je ècht graag wilt hebben.

Een goede stereo- of home-theater set voor een eerlijke prijs

Met meer dan 100 echte (fysieke) winkels in Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Nederland, alsmede 5 online winkels, is HiFi Klubben in Europa verreweg de grootste gespecialiseerde keten voor hoogwaardige HiFi. In ons zeer uitgebreide assortiment testwinnende stereo- en home-theater apparatuur vind je altijd een uitstekende oplossing voor een redelijke prijs. Het enige wat je bij ons niet kunt vinden zijn slechte, goedkope producten. Het is zonde hieraan geld uit te geven, we hebben er voor gekozen dit deel van de markt over te laten aan winkels die het aandurven je deze inferieure producten in de maag te splitsen.

Als specialist weten we dat smaak en wensen heel persoonlijk zijn, daarom willen we ons niet beperken tot het schuiven van dozen over de toonbank. We hebben ons assortiment met grote zorg samengesteld zodat iedereen kan vinden wat hij zoekt, van rock tot klassiek, van grote vloerluidsprekers tot elegante design oplossingen, variërend van budget-klasse apparatuur tot compromisloze high-end systemen. Onze enthousiaste HiFi Klubben medewerkers hechten er veel waarde aan om voor jou de juiste oplossing te vinden - niet noodzakelijkerwijs de duurste.

Hier vind je onze winkels

Test-winnende kwaliteit

De HiFi Klubben producten zijn uiteraard uitgebreid getest en vergeleken met concurrerende merken in de hele wereld, waarbij onze artikelen vaak een ereplaats behaalden, zelfs in een rechtstreeks vergelijk met veel duurdere producten.

Als je ons niet direct op onze blauwe ogen wilt geloven, ben je meer dan welkom om de referenties van een breed scala van onze producten in de internationale vakpers en op diverse vergelijkingssites te controleren. Je kunt dan zelf lezen hoe wij te werk gaan als we zelf niet kunnen bepalen wat het beste is. Geniet van de show.

Kom luisteren voor je koopt

Als je in de winkel van HiFi Klubben komt luisteren kun je de producten in alle rust en stilte zien, horen en vergelijken, vóór je beslist. We hebben geen hinderlijke omroepinstallatie die ouders of autobezitters oproept, of stofzuigers die gedemonstreerd worden terwijl je probeert het verschil tussen twee luidsprekers te horen. We laten je graag een aantal mogelijkheden en sets zien en horen, zodat je precies kunt bepalen wat je graag wilt hebben. Dit is niet meer dan redelijk - tenslotte is de aanschaf van apparatuur een keuze die je maakt om jarenlang plezier van te hebben.

Om te voorkomen dat je in de winkel op je beurt moet wachten bieden wij je de mogelijkheid om een afspraak voor een demonstratie of luistersessie te maken. We zorgen dan dat de apparatuur die je wilt beluisteren ter demonstratie aangesloten staat, ook zijn onze medewerkers dan beter in staat om je optimaal te adviseren.

Klik hier om een demo-afspraak te maken.