Skip to content
Bij HiFi Klubben is eerlijkheid, transparantie en deskundig advies een groot deel van ons DNA en daarom kun je altijd met een gerust hart bij ons winkelen. Maar soms kan het fijn zijn om ook de eerlijke mening van andere klanten te lezen. Daarom kun je op onze website klantreviews lezen over de producten van HiFi Klubben.

Wie kunnen de reviews schrijven?
Alleen betalende klanten die het betreffende product hebben gekocht kunnen een review schrijven. Alle klanten die hun e-mailadres hebben opgegeven in verband met de aankoop, ontvangen een uitnodiging om een productbeoordeling te schrijven, ca. 30 dagen nadat ze het product hebben gekocht. De beoordeling moet worden geschreven binnen 12 maanden vanaf de datum waarop de aankoop is voltooid.
 
Worden alle reviews op de site getoond?
Ja, als uitgangspunt tonen wij alle reviews van een product, zonder dat deze bewerkt of anderszins beïnvloed zijn, zowel positief als negatief - We willen de eerlijke ervaring van de klant over het product laten zien.
 
We behouden ons echter het recht voor om reviews te verwijderen die niet uitsluitend over het product in kwestie gaan, ongepast taalgebruik bevatten, persoonlijke informatie bevatten of als deze als een valse review worden beoordeeld.
 
Worden er betaalde reviews getoond?
Onze productreviews bestaan uitsluitend uit reviews van klanten die het betreffende product ook daadwerkelijk hebben gekocht. We linken echter ook naar testen of beoordelingen van producten door derden, bijv. media- of expertsites, buiten onze controle. Deze kunnen door een adverteerder worden betaald, maar staan volledig los van onze eigen verzamelde productreviews. Deze externe testen zijn te vinden onder Testen van de (producttitel).