Skip to content

Montage en installatie

Als je liever niet zelf aan de slag gaat met een boor, decoupeerzaag, kabels en technische tekeningen, dan kun je uiteraard van ons deskundige hulp krijgen. De HiFi Klubben monteur komt graag bij je thuis om de installatie in orde te maken.

Bij HiFi Klubben beperken we ons niet tot enkel het verkopen van goederen over de toonbank. We kunnen ook hulp bieden met allerlei praktische zaken die met je aankoop verband houden. Dan kan eenvoudig het uitpakken en aansluiten zijn, maar ook het installeren en ophangen van een televisie of het compleet installeren en inregelen van een home cinema of stereo installatie.

Wij hebben eigen, ervaren monteurs met twee rechterhanden in dienst, die exact weten hoe ze beeld en geluid kunnen optimaliseren. Vertel ons wat je wilt, zodat wij er voor kunnen zorgen dat het perfect zal werken in je huiskamer! Via een van de winkels kun je een afspraak maken voor installatie en montage.

Vraag het ons voor je begint

Als je een nieuwe woning wilt (laten) bouwen of een bestaande woning grondig gaat renoveren, kan het je veel ellende en kosten besparen als je al op voorhand rekening houdt met het leggen van bekabeling en de plaats van eventuele (inbouw-) luidsprekers.

Neem je bouwtekeningen mee naar een van onze winkels - wij helpen je zonder enige koopverplichting om de beste oplossing te vinden en kostbare fouten te helpen voorkomen, ook als nog niet alle details helemaal duidelijk zijn.

We kunnen ook een technicus of een van onze enthousiaste medewerkers bij je thuis laten komen om je te adviseren bij de planning, zodat we kunnen helpen om voor jou de meest optimale oplossing te vinden voor een muziekinstallatie of een compleet home cinema systeem.

Onze Projecten afdeling, niets is ons teveel!

Wist je dat we een speciale afdeling “Projecten” hebben? Onze specialisten vinden de beste oplossing, speciaal voor jouw wensen en woning.

HiFi Klubben Projecten beperkt zich niet alleen tot particuliere woningen. Tal van kantoren, hotels, musea, restaurants hebben al een compleet systeem ontworpen en geïnstalleerd door HiFi Klubben Projecten.

Wij verheugen ons erop om je te kunnen helpen!

Boek een thuisbezoek