Skip to content

Buy & Try - 60 dagen uitproberen

Bij HiFi Klubben kun je je nieuwe apparatuur eerst 60 dagen thuis uitproberen. Zo heb je genoeg tijd om zelf te beslissen of dit jouw droominstallatie is

Bij HiFi Klubben zijn we er rotsvast van overtuigd dat het leven leuker is met goed geluid. En we denken ook dat je niet meer zonder wilt als je het verschil eenmaal hebt gehoord. Daarom krijg je van ons de mogelijkheid om alles eerst thuis in je eigen woonkamer uit te proberen.

Als je bij ons iets koopt, krijg je 60 dagen bedenktermijn op alle artikelen, of je ze nu online hebt gekocht of in één van onze winkels. De enige uitzondering hierop zijn artikelen die speciaal op maat gemaakt moeten worden en in-ear koptelefoons en in-ear foam tips, waarvan na de levering de verzegeling is verbroken. In-ear en over-ear koptelefoons zijn altijd uit te proberen in onze winkels voordat je tot aanschaf overgaat.

Terugbrengen wanneer je wilt

Het consumentenrecht bepaalt dat een artikel in dezelfde staat moet worden teruggebracht als toen het werd gekocht. Ook moet je het aankoopbewijs kunnen overhandigen. Maar afgezien daarvan mag je het artikel natuurlijk uitpakken en 60 dagen thuis uitproberen.

Je kunt het artikel uiteraard (voorzichtig) gebruiken zodat je kunt bepalen of het is wat je ervan verwacht. Is het artikel op een andere manier gebruikt, is het artikel beschadigd, of wordt deze incompleet geretourneerd, dan behouden we ons het recht voor om hiervoor kosten in rekening te brengen en krijg je minder van het aankoopbedrag terug.

Als je spijt hebt van je aanschaf, lever je hem gewoon weer in bij een van onze winkels of je stuurt hem weer terug naar de webshop. Je kunt dan gebruik maken van het retourformulier.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Let op! Als je gebruik maakt van het antwoordnummer is de retourzending niet verzekerd. Als je het prettig vindt om je verzending toch te verzekeren, ben je zelf verantwoordelijk voor de gemaakte kosten. Stuur in dat geval je pakket verzekerd naar onderstaand adres:

HiFi Klubben Retouren
Uiterwaardenstraat 132
1079 CH Amsterdam

Je hoeft ons niet te vertellen waarom je het artikel terugstuurt – maar we willen het natuurlijk wel graag weten. Dan kunnen we je in de toekomst namelijk nog beter helpen.

Hier kun je zien hoe je een artikel terugstuurt naar onze webshop

Tip: bewaar de dozen

Als je de mogelijkheid hebt hopen we dat je de dozen van je nieuwe apparatuur wilt bewaren. Dan zijn ze beter beschermd, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of ze laat repareren. En bewaar je aankoopbewijs – dan kun je het gratis laten repareren binnen de garantieperiode, mocht dat nodig zijn. Als je lid bent van onze klantenclub, vind je je aankoopbewijzen onder ‘Mijn pagina’ op onze website. 

Vraag het aan de klantenservice

Heb je nog vragen over onze artikelen of retourzendingen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. We staan altijd voor je klaar.

Klik hier voor alle contact info over de klantenservice

Onze volledige verkoopvoorwaarden vind je hier

Lever je oude apparaten in - voor een beter milieu

Bij alle winkels van HiFi Klubben kun je terecht om je oude electronische (bruingoed) apparaten zoals een TV, versterker, dvd- of cd-speler, luidsprekers enzovoorts in te leveren. 

Als je een oud elektrisch apparaat inlevert in onze winkel, is dit niet het einde. Het is een nieuw begin. Door apparaten te recyclen tot nieuwe grondstoffen, kunnen nieuwe producten worden gemaakt. Zo ontstaat een cirkel van produceren, gebruiken, inleveren, recyclen en wederom produceren. 

HiFi Klubben werkt hiervoor samen met Wecycle, de stichting zonder winstoogmerk die in Nederland de inzameling en recycling van e-waste regelt.