Skip to content

Denon Home
Goed draadloos hifi-geluid voor het hele hus

bekijk de producten hier

De Denon Home-serie bestaat uit exclusieve draadloze luidsprekers met geluid, design en functionaliteit op topniveau

De Denon Home-serie bestaat uit perfecte luidsprekers voor iedereen die draadloos geluid wil, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit of het interieur gaat. Je kunt kiezen uit slimme oplossingen voor grote en kleine ruimtes. En dankzij de exclusieve zwarte of witte finish wordt Home een natuurlijke en elegante aanvulling op je interieur.

Denon Home is onderdeel van het HEOS-multiroomsysteem, waarmee je een heel huis kunt vullen met draadloze muziek. Je regelt alles met de HEOS-app op je smartphone – heel handig en elegant.

en haal meer uit je muziek

Denon Home
in stereo

Met één Denon Home krijg je heel goed geluid, zoals je van Denon gewend bent. Maar met twee Denon Home’s wordt het meer dan dubbel zo leuk! Voeg twee Denon Home-luidsprekers samen in de HEOS-app en je krijgt stereogeluid. Je kunt de Denon Home dan gebruiken als linker- en rechterluidspreker. Net als een echte stereo-installatie, maar dan zonder stereo-installatie. Dat is pas genieten van je muziek!
Koop Denon Home hier

Drie modellen – drie behoeften

Je kunt kiezen uit drie modellen, allemaal met de topkwaliteit van Denon. De loodzware Home 350 is een goed alternatief voor grotere ruimtes, zonder aparte installatie. En de compactere Home 250 klinkt ook heel goed, terwijl de supercompacte Home 150 ideaal is voor kleinere ruimtes.

Denon Home 250 Draadloze luidspreker
Draadloze luidspreker
€ 390,00 / € 398,00 / stuk(s)
Een mooie en flexibele oplossing voor nu en in de toekomst.

Een wereld vol
streamingmuziek

Met de Denon Home krijg je toegang tot de meest populaire streamingservices van dit moment, en je kunt ook muziek streamen via Bluetooth en AirPlay 2. Veel meer heb je niet nodig, toch? En je stuurt alles heel gemakkelijk aan met je smartphone.

Topgeluid
en toptechnologie

De Denon Home-luidsprekers zitten boordevol geavanceerde technologie, waardoor de krachtige, geïntegreerde speakers optimaal presteren. Je zult versteld staan hoe gemakkelijk een Denon Home de kamer vult met goed geluid. Voor een nog authentieker geluid combineer je twee Denon Home’s tot een echt stereosysteem.

Gemaakt
om aan te raken

Als je hand in de buurt van de Denon Home komt, zie je dat het elegante touchpaneel oplicht en klaar is voor gebruik. Harder of zachter, nummers overslaan of nog een keer luisteren, of je favoriete internetzender kiezen – allemaal met één druk op de knop. De Denon Home staat altijd paraat – ook als je geen telefoon bij je hebt.

Schitterend om
te zien

De Denon Home klinkt geweldig en ziet er schitterend uit. De elegante bovenplaat past perfect bij de exclusieve finish van lichte of donkere stof. Met de Denon Home vind je altijd een oplossing die past bij jouw interieur.

Perfect
voor Denon HiFi- en surroundsystemen

De Home integreert perfect met alle Denon hifi- en surroundinstallaties met HEOS. Je kunt dus maximaal genieten van je muziek via de installatie in de woonkamer, en tegelijkertijd via Home-luidsprekers in andere kamers. Of gebruik twee Home’s als draadloze achterluidsprekers in combinatie met een soundbar van Denon – voor een indrukwekkend bioscoopgeluid.
Echte hi-fi - Koop hier
Denon Home 250 Draadloze luidspreker
Draadloze luidspreker
€ 390,00 / € 398,00 / stuk(s)