Skip to content

Denon

De nieuwste finesses, goede geluidskwaliteit en meer dan genoeg keuze. Dat is Denon in een notendop. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een hypermoderne stereo- of surroundinstallatie, of je nu kiest voor compact of zoekt naar iets zwaarders.

  • Alles voor stereo, surround en streaming
  • De nieuwste technologie
  • Veel oplossingen voor smartphone, tablet en iPod
  • Wereldberoemde geluidskwaliteit
  • Compacte modellen en high-end
57 producten
Muzieksysteem met Bluetooth
€ 309,00 / stuk(s)
Geïntegreerde versterker
€ 395,00 / € 419,00
Home-cinema-receiver
€ 1.499,00 / stuk(s)
Draadloze subwoofer
€ 499,00 / € 549,00
Muzieksysteem met Bluetooth
€ 277,00 / stuk(s)
Soundbar/Draadloze luidspreker
€ 559,00 / € 572,00
Home-cinema-receiver
€ 2.499,00 / stuk(s)
Head-fi koptelefoons
€ 1.199,00 / € 1.499,00

Al meer dan 100 jaar zijn tijd ver vooruit

Denon werd in 1910 opgericht in Japan en is zijn tijd altijd ver vooruit geweest als het gaat om de nieuwste technologie voor beeld en geluid. Op het gebied van zowel stereo- als surroundgeluid lopen de producten van Denon steeds voorop en bepalen ze de toekomstige ontwikkelingen.

Nieuwe mogelijkheden en klassieke voordelen

In een tijd waarin we overspoeld worden door streaming, draadloze technologie, draagbare muziekmedia en snelle trends, houdt Denon vast aan betrouwbare producten met een perfecte geluidskwaliteit – binnen welke categorie of prijsklasse je ook zoekt. Ook al zit je nieuwe surroundreceiver of een ander Denon-product vol met de allernieuwste features, je kunt er altijd op vertrouwen dat dit niet ten koste van de geluidskwaliteit is gegaan.

Intenser beeld en geluid voor iedereen

Alle beeld- of geluidsproducten van Denon staan voor kwaliteit. Van betaalbare in-ear koptelefoons tot exotische top-of-the-line modellen, van draadloze alles-in-één iPod-luidsprekers tot zware stereoversterkers en van eenvoudige 5.1-kanaals receivers tot full-sized controlecentra die het vermogen en de functionaliteit hebben om zelfs de grootste en meest geavanceerde home cinema aan te sturen.