Skip to content
€ 156,00set
Zwart
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
True Wireless-oordopjes met perfect hifi-geluid, speciaal afgestemd op jouw oren. ANC, touchbediening en een speciale app maken het plaatje compleet.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon PerL – draadloze in-ear True Wireless-koptelefoon met ANC die zich aanpast aan je oren

 • Meet je oren en past het geluid hier perfect op aan
 • Bluetooth 5.0 (incl. aptX en AAC)
 • Actieve noise-cancellation (ANC)
 • Accuduur van 6 uur (plus 3 x 6 uur in het oplaadetui)
 • Instelbaar via speciale Denon-app (EQ, ANC, touchfuncties, Immersion Mode enz,)

De Denon PerL is een geweldige in-ear True Wireless-koptelefoon met goed hifi-geluid en een aantal unieke functies die andere oordopjes niet hebben. Bijvoorbeeld het geavanceerde Masimo AAT-systeem dat de respons van je oren meet en het geluid erop aanpast – voor een perfect geluid.

Vergeleken met de geavanceerdere Denon PerL Pro, moet je het doen zonder aptX Lossless en Dirac Virtuo Spatial Audio, en de geluidskwaliteit is iets minder goed dan die van het luxere model. Maar je krijgt nog steeds een schitterend geluid voor je muziek en telefoongesprekken.

Slimme start-/stopfunctie en lange accuduur

Ook al is het geluid van de PerL op zich al reden genoeg om hem aan te schaffen, hij moet natuurlijk ook een beetje lekker zitten. Hij heeft een zweet- en spatwaterbestendig ontwerp en wordt geleverd met oordopjes van siliconen en schuimrubber, zodat ze altijd goed blijven zitten. En als je echt wilt gaan bewegen, kun je de bijgeleverde vinnen gebruiken om de oordopjes extra goed vast te zetten.

De PerL gaat automatisch aan en uit, en kan het afspelen van de muziek ook automatisch starten en stoppen. Dit kun je zelf instellen in de app. Met een accuduur van meer dan 6 uur (plus 3 x 6 uur in het oplaadetui) heb je genoeg stroom om de hele dag naar muziek te luisteren. En als je toch zonder stroom komt te zitten, na 10 minuten opladen heb je weer genoeg voor een uur extra muziek.

De Denon PerL is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief oplaadetui en USB-C-oplaadkabel. USB-oplader apart verkrijgbaar.

Afstelling door de Sound Master van Denon

Het geluid van de PerL is, net als een aantal andere legendarische Denon-producten, afgesteld door Denon’s ‘Sound Master’ Shinichi Yamauchi. Volgens Shinichi Yamauchi missen de meeste in-ear hoofdtelefoons van tegenwoordig ‘lucht’ in het geluid, en het vermogen om de verschillende muzikale lagen weer te geven. En daarmee onderscheiden echte hifi-producten zich van wegwerpproducten – die vaak voorzien zijn van een pompende bas om alle tekortkomingen te compenseren.

De drivers van de PerL zijn tot in de kleinste details afgesteld door Shinichi Yamauchi. Het resultaat is een groot en realistisch geluidsbeeld met veel lucht en detaillering, en tegelijkertijd een diepe, gecontroleerde basweergave. Hij klinkt dus al fantastisch, maar als je de Masimo AAT-optimalisatie eraan toevoegt, weet je helemaal niet meer wat je hoort.

Adaptive Active Noise Cancellation en kristalheldere gesprekken met 8 microfoons

De PerL heeft ANC (Adaptive Active Noise Cancellation) en kristalhelder geluid voor telefoongesprekken. En je kunt natuurlijk zelf kiezen of je de omgeving wilt buitensluiten, of wilt horen wat er om je heen gebeurt. In dat laatste geval activeer je gewoon Social Mode (HearThrough) zodat je kunt meeluisteren met de wereld om je heen. En omdat je de oordopjes ook apart kunt gebruiken – bijvoorbeeld om te bellen – is de PerL ook ideaal voor op kantoor.

Masimo AAT – perfect voor jouw oren

Elke ruimte is weer anders – en dat geldt ook voor kleine ruimtes, zoals het menselijk oor. Met de Masimo AAT-technologie (Adaptive Acoustic Technology) is het gelukt om een hoofdtelefoon te maken die je oren uitmeet en het geluid heel nauwkeurig hierop aanpast. De werking lijkt wel wat op die van de digitale ruimtecorrectie van luidsprekersystemen (RoomPerfect, Dirac, Audyssey enz), behalve dat AAT niet alleen de ‘ruimte’ in je gehoorgang meet – AAT meet echt hoe je hoort!

Via de Denon-app stuurt het systeem een aantal testtonen naar je oor en meet de microscopische respons van je trommelvlies en binnenoor. Vervolgens wordt jouw persoonlijke geluidsprofiel berekend op basis waarvan het geluid helemaal perfect wordt afgestemd op je oren. Hierdoor krijg je een nog directer en helderder geluid dat echt uniek is voor een koptelefoon uit deze prijsklasse. En alles is binnen een paar minuten klaar. Je persoonlijke profiel wordt opgeslagen in de app, zodat je dat maar één keer hoeft in te stellen.

De microfoons die Denon gebruikt om het bijzonder zachte responsgeluid van je oren te registreren, zijn trouwens van hetzelfde type als NASA gebruikt voor de Mars 2020-missie. Dat zegt wel iets over de ambities van deze unieke hoofdtelefoon – welkom in de toekomst!

Met de toegankelijke Immersion Mode kun je het basvolume in de app aanpassen; van neutraal tot overdonderend hard – alsof je op de voorste rij met je hoofd in een luidspreker staat tijdens een rockconcert. Je kunt deze functie ook gebruiken om de bastonen wat extra te benadrukken, zodat je het volledige geluidsbeeld krijgt bij laag volume.

Let op: De Denon PerL en PerL Pro werden voorheen verkocht onder het merk Nura, dat de technologie oorspronkelijk heeft ontwikkeld. Denon vond de technologie zo interessant dat ze zowel het bedrijf als de rechten hebben opgekocht om het concept verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door Sound Master Tuning toe te voegen en een nog betere geluidskwaliteit.

Denon PerL | Personalized Sound for You

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Masimo AAT meet je oren en past het geluid hier perfect op aan
 • Afstelling door de Sound Master van Denon (voor Masimo AAT)
 • Bluetooth 5.0 (incl. aptX en AAC)
 • Actieve noise-cancellation (ANC)
 • Instelbaar via speciale Denon-app (EQ, ANC, touchfuncties, Immersion Mode enz,)
 • Touchbediening (instelbaar via app)
 • Zweet- en spatwaterbestendig ontwerp (IPX4)
 • Accuduur van 6 uur (plus 3 x 6 uur in het oplaadetui)
 • Slimme functie voor aan-/uitzetten/muziek starten/stoppen (instelbaar via app)

Tegens

 • Geen aptX Lossless
 • Geen Dirac Virtuo Spatial Audio
 • Geen Bluetooth Multipoint
 • Kan niet draadloos worden opgeladen
 • Niet bestand tegen volledige onderdompeling in water

Video's over de Denon PerL

Accessoires voor de Denon PerL

Technische specificaties

KoptelefoontypeIn-ear, True Wireless
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik20-20.0000 Hz
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Bluetooth-type5
Bluetooth-technologieaptX, AAC
Type/formaat driver10 mm - Dynamic driver

Recensies


4.6
26 recensies
5
18
4
6
3
2
2
0
1
0