Skip to content

There is no equal

Steinway
Lyngdorf

Al vanaf het allereerste begin is Steinway Lyngdorf synoniem met het allerbeste wat er op hifi-gebied te vinden is. Het merk staat voor onovertroffen handwerk en de meest geavanceerde digitale technologie, en bepaalt de norm voor geluidskwaliteit in de 21e eeuw.

Steinway Lyngdorf is een samenwerking tussen twee bedrijven die bekendstaan als de allerbeste op hun vakgebied. De legendarische vleugels van Steinway & Sons vind je in de beste concertzalen en geluidsstudio’s ter wereld, terwijl het Deense Lyngdorf Audio internationaal gerespecteerd wordt vanwege zijn revolutionaire technologie en digitale hifi-componenten.

Video:

Steinway
Lyngdorf

 • Ongekend helder, gedetailleerd en realistisch geluid
 • Ongeëvenaarde kwaliteit en finish
 • Onovertroffen dynamiek
 • 100% digitale, state-of-the-art signaalbehandeling en versterkertechnologie
 • Digitale RoomPerfect-ruimtecorrectie voor perfect geluid in iedere kamer
 • Een exacte kopie van de
  werkelijkheid

  De samenwerking met Steinway begon met een vrijwel onmogelijke uitdaging: Lyngdorf Audio wilde een geluidssysteem ontwikkelen dat de klank van een Steinway & Sons-concertvleugel zo natuurgetrouw kon weergeven, dat een ervaren concertpianist het verschil niet zou kunnen horen.

  Het resultaat hiervan was het legendarische Model D-systeem. Dit systeem bewijst tot op de dag van vandaag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van hifi-weergave – als geld geen enkele rol speelt. In de tussentijd zijn er heel wat systemen bij gekomen; systemen met een ongeëvenaarde geluidskwaliteit die stuk voor stuk de grenzen opzoeken van wat technisch haalbaar is. Of je nu in stereo naar je installatie luistert, of naar surround in een compromisloze home-cinema.

  Lyngdorf Audio is opgericht door Peter Lyngdorf, de oprichter van HiFi Klubben. En dus zijn we extra trots op onze Steinway Lyngdorf-systemen – de enige systemen ter wereld die voorzien zijn van het officiële Steinway-logo!

  Video:

  Room
  Perfect

  RoomPerfect is het unieke en wereldberoemde state-of-the-art-systeem voor actieve, digitale ruimtecorrectie van Lyngdorf. Als sinds de introductie in Lyngdorf’s eigen TDA-2200-stereoversterker wordt RoomPerfect gezien als een geluidstechnisch wondermiddel dat het maximale uit elk luidsprekersysteem en iedere luisterkamer haalt, zonder negatieve gevolgen voor het geluid.

  Drie schitterende
  systemen
  van Steinway Lyngdorf

  Steinway Lyngdorf produceert complete audiosystemen voor stereo- en surroundgeluid. Andere configuraties en afwerkingen zijn op bestelling en tegen meerprijs mogelijk. Neem contact op met HiFi Klubben voor meer informatie.