Skip to content

Werken bij HiFi Klubben - in de strijd tegen slecht geluid

Wij geven om goed geluid.

Bij HiFi Klubben draait alles om geluid en audio. Het gaat ons om de geluidskwaliteit en de beleving van geluid: een goede geluidskwaliteit is van levensbelang! We verkopen ook andere artikelen, maar alleen omdat het soms moet. Ons hart ligt bij audio.

We zijn eerlijk.

Altijd! We vertellen geen onzin en we verzanden niet in marketing-praat! Zowel intern als in het contact naar onze trouwe klanten: eerlijkheid duurt het langst.

Kwaliteit gaat boven alles.

We verkopen alleen merken en producten waarbij we in kunnen staan voor de kwaliteit. Onze medewerkers hoeven dus nooit “mooi weer te spelen” over een product waarvan we de kwaliteit niet kunnen waarborgen.

Klant staat op één.

Velen zeggen het, weinigen doen het écht. Bij HiFi Klubben hebben we maar één doel: ieder klantenbezoek moet een feestje zijn! Wij beslissen niet over onze toekomst, dat doen onze klanten.

Onze medewerkers bepalen ons succes.

Daarom nemen we alle input serieus, van ervaren fulltime krachten én van onlangs in dienst getreden parttimers. In onze platte organisatie bediscussiëren we ieder idee en als een idee goed is voor onze klanten en het bedrijf handelen we daarnaar.

Strijd jij met ons mee tegen slecht geluid? Bekijk dan hieronder onze actuele vacatures.

Privacy beleid - Werving en Selectie

Open sollicitatie

Staat je vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie!
Klik hier voor een open sollcitatie