Skip to content

Bang & Olufsen X
Ferrari

De exclusieve B&O Ferrari Edition combineert het geluid, design en de technologie van twee van de meest legendarische merken ter wereld.

De Bang & Olufsen Ferrari Edition bestaat uit unieke en exclusieve uitvoeringen van een paar van de meest populaire producten van B&O. Nu kun je kiezen voor een draadloze koptelefoon of luidspreker met een schitterende finish in Ferrari Red – het mooie aluminium ontwerp en het perfecte geluid van B&O krijg je er gratis bij!

Of je nu houdt van design, muziek, formule 1 of superauto's – met de Bang & Olufsen Ferrari Edition heb je echt iets unieks in handen. Is het niet tijd om jezelf een beetje extra te verwennen?

Ferrari
Editions

Bang & Olufsen
hoge kwaliteit
en exclusief ontwerp

Echt hout, exclusieve stoffen en aluminium zijn gewoon mooier dan kunststof, hoe je het ook wendt of keert. En die authentieke uitstraling zorgt voor een ongekende, unieke luisterervaring – elke keer dat je een product van B&O gebruikt.

Met de draagbare producten van Bang & Olufsen kun je doen wat je wilt, zonder compromissen op het gebied van geluidskwaliteit. Je muziek is onderdeel van jouw stijl en jouw leven, en je wilt die niet laten inperken door grote installaties en stopcontacten. Je koptelefoon is je beste vriend, en als je samen met je vrienden wilt luisteren, kies je natuurlijk voor een kwaliteitsluidspreker die draadloos, mobiel en cool is.

Ontdek de
topkwaliteit
van Bang & Olufsen