Skip to content

JE TV 
NEERZETTEN ZOALS JIJ DAT WILT

Maar denk eraan dat niet alle ophangsystemen hetzelfde zijn en let goed op voordat je de goedkoopste oplossing kiest. Wij hebben goede ophangsystemen voor elke TV en situatie – kijk zelf maar eens!

Aan de
muur

Veel mensen kiezen ervoor om hun TV aan de muur te hangen. Zo bespaar je ruimte en lijkt de TV wel een soort bewegend schilderij. Er zijn ophangsystemen in alle vormen en maten. Sommige hebben zelfs heel handige oplossingen, zoals een geïntegreerde waterpas of eenvoudige toegang tot de aansluitingen aan de achterkant.

OP DE
VLOER

Als je bijvoorbeeld grote ramen hebt of een vrijstaande zitgroep in de woonkamer, is een vloerstandaard waarschijnlijk de beste oplossing. Dan hoef je geen gaten in de muur te boren en kun je de TV precies neerzetten waar je wilt.

Flexibel in alle
richtingen

Als de TV niet echt past in je interieur, kun je een draaibaar ophangsysteem gebruiken. Dan hangt de TV plat tegen de muur als je hem niet gebruikt. En als je zin hebt om een film te kijken, trek je hem naar voren en draai je hem in de richting van de bank. Elegant en flexibel!