Skip to content

Zeg maar dag tegen slecht geluid

Sonos
voor de TV

Je TV heeft recht op goed geluid. Met een soundbar van Sonos krijgt je TV een extra dimensie. En het is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Het geluid uit de piepkleine, geïntegreerde luidsprekertjes van je TV past totaal niet bij de schitterende beeldkwaliteit. En daarom heeft Sonos een aantal oplossingen bedacht, bijvoorbeeld de slimme en betaalbare Beam-soundbar. De Beam is slechts 65 cm breed en past perfect onder de TV, of je hem nu neerzet of aan de muur hangt.

De TV-luidsprekers van Sonos zijn heel eenvoudig aan te sluiten, gemakkelijk te bedienen zonder dat je een extra afstandsbediening nodig hebt, en hebben een schitterend geluid – voor TV, films, streamingservices, podcasts, audioboeken en games.

En met de app-controller krijg je toegang tot de eindeloze mogelijkheden van Sonos. Bovendien is de Beam helemaal klaar voor voice-control, waardoor hij nóg gebruiksvriendelijker wordt.*

Surroundgeluid zoals in de bioscoop

Een soundbar van Sonos klinkt altijd beter dan de geïntegreerde luidsprekers van je TV, maar het kan nóg beter. Of je nu kiest voor een Beam of Sonos Arc, je kunt heel eenvoudig een paar draadloze achterluidsprekers aansluiten – voor een echte bioscoopervaring. De compacte One (Gen. 2) of One SL zijn hier bijvoorbeeld heel geschikt voor.

En als je bovendien een draadloze Sonos Sub (Gen. 3) toevoegt voor de allerlaagste frequenties, dan krijg je een echte home-cinema met een minimum aan apparaten, luidsprekers en kabels. Eenvoudiger wordt het gewoon niet! En dit systeem is zo gebruiksvriendelijk en discreet dat je het maar één keer hoeft in te stellen en daarna kunt vergeten.

Sonos
soundbar

Wij maken Sonos nóg beter

HiFi Klubben was het eerste bedrijf dat Sonos-producten verkocht en we kennen dit systeem dan ook door en door. Bij ons krijg je de meeste keuze en het beste advies. Wij helpen je om een Sonos-installatie te kiezen die perfect past bij jou, je interieur en je budget – of je nu naar huis gaat met een kleine draadloze luidspreker, of een complete hifi-oplossing. En bovendien, bij ons krijg je 5 jaar garantie op alle producten, helemaal gratis!

Kortom: wij maken Sonos nóg beter. Kom eens langs bij HiFi Klubben en ervaar het verschil!

Sonos luidsprekers
voor de TV