Skip to content

Groot, klein, waterdicht, exclusief – ontdek je eigen stijl

Zo kies je de juiste
Bluetooth-luidspreker

Met een Bluetooth-luidspreker met geïntegreerde accu kun je draadloos muziek afspelen. Geniaal voor op het strand, de boot, je zomerhuis, de camping of gewoon thuis. En als je een feest geeft, of naar een festival gaat: de grootste Bluetooth-luidsprekers gaan echt keihard!

Bluetooth-luidspreker met accu – altijd en overal muziek

Een Bluetooth-luidspreker met accu neem je heel eenvoudig overal mee naartoe: het strand, je boot, de camping, je vrienden, de tuin of waar je ook bent. Met Bluetooth kunnen jij en je vrienden heel eenvoudig muziek streamen met een smartphone of tablet, en het geluid is veel beter dan de luidsprekertjes in je mobiele telefoon – als je tenminste een goede Bluetooth-luidspreker koopt.

Er zijn heel veel goede Bluetooth-luidsprekers te koop, ook van merken die wij niet in ons assortiment hebben. Bij HiFi Klubben vind je een selectie van de meest toonaangevende fabrikanten voor de meest uiteenlopende behoeften. Wij staan voor 100% achter de kwaliteit van onze producten en je bent altijd welkom in één van onze winkels, zodat je het verschil zelf kunt ervaren.

Alle Bluetooth-luidsprekers
weergeven

Sonos Roam Draadloze luidspreker met accu
Sonos Roam
Draadloze luidspreker met accu
€ 169,00 / stuk(s)

Waar ga je je Bluetooth-luidspreker voor gebruiken?

De meeste Bluetooth-luidsprekers lijken op elkaar, maar als je goed kijkt, zie je veel verschillen. En ze klinken ook allemaal anders. Daarom is het belangrijk om eerst eens na te denken over hoe je jouw luidspreker wilt gebruiken.

 • Thuis of buitenshuis?
 • Moet hij in je rugzak passen?
 • Waterdicht of niet?
 • Voor een feest of festival?
 • Met een mooi design?
 • En hoe belangrijk is de geluidskwaliteit?

Er is behoorlijk wat overlap tussen de verschillende categorieën, en ze sluiten elkaar niet uit. Maar laten we meteen goed beginnen, met de waterdichte modellen.

BANG & OLUFSEN
EXPLORE

De B&O Beosound Explore is een exclusieve en supercompacte Bluetooth-luidspreker die je overal mee naartoe kunt nemen. De accu gaat tot 27 uur mee. Hij heeft een stof- en waterdicht ontwerp en een elegante, krasbestendige finish van aluminium.
Meer informatie

Water- en stofdicht – op alles voorbereid

Veel Bluetooth-luidspreker zijn water- en stofdicht – min of meer. Sommige modellen kunnen tegen spatwater en vochtige ruimtes, terwijl andere echt waterdicht zijn en doodleuk doorgaan – ook als je ze in het zwembad gooit of door het zand rolt. Er zijn waterdichte luidsprekers in pocketformaat, maar ook grotere en krachtigere modellen die heel wat volume produceren. En ze kunnen ook heel behoorlijk klinken, ondanks de robuuste constructie. Maar dat moet je eigenlijk zelf uitproberen.

De zogenoemde IP-code vertelt je precies hoeveel water en vuil een bepaald artikel kan hebben. Zo kun je dus van tevoren zien of een luidspreker aan je eisen voldoet. Hier kun je meer lezen over de verschillende IP-codes.

SOUNDBOKS – maximaal volume voor feesten en festivals

Als je voor keihard gaat, dan is de SOUNDBOKS echt iets voor jou (maar misschien dat je buren iets minder enthousiast zijn). De SOUNDBOKS (Gen. 3) is een ongekend brutale monsterluidspreker met Bluetooth – speciaal voor echte festivalgangers en volumejunks! Hij overstemt zonder probleem alle andere Bluetooth-luidsprekers in je omgeving. En de accu gaat zo lang mee dat je gasten wel in topvorm moeten zijn, als ze het langer vol willen houden dan de muziek. Hier vind je meer informatie over de SOUNDBOKS.

Mobiele & Multiroom

Sonos Roam
waterdichte Bluetooth
luidspreker

De Sonos Roam is een supercompacte, draadloze luidspreker met accu, Bluetooth en alle unieke features van Sonos voor onderweg en thuis. Waterdicht en robuust ontwerp, accuduur van 10 uur en voice-control.
Koop hier

Exclusief ontwerp en goed geluid

Als je liever iets cools en exclusiefs hebt, dan kies je natuurlijk voor aluminium en leer, en niet voor plastic. En als je goed geluid belangrijker vindt dan het feit dat je luidspreker bierbestendig is, dan heb je gelukkig nog meer dan genoeg keuze.

De B&O is wereldberoemd vanwege zijn unieke ontwerp en uitstekende techniek. Met deze Bluetooth-luidspreker kun je goed voor de dag komen!

Of kijk eens naar de slimme KATCH van het Deense merk DALI – heel eenvoudig mee te nemen en met een schitterend geluid!

Draagbare muziek voor buiten – multiroom voor binnen

Met een gewone Bluetooth-luidspreker heb je altijd en overal muziek. En een multiroomsysteem geeft je draadloze muziek in het hele huis, en dat betekent dat je ook voor een mobiel systeem kunt kiezen. Sommige draadloze multiroomluidsprekers zijn namelijk voorzien van Bluetooth en een accu, zodat je ze ook mee naar buiten kunt nemen – net als andere Bluetooth-luidsprekers.

En eenmaal thuis stop je de stekker gewoon in het stopcontact. De luidspreker wordt dan weer onderdeel van je multiroomsysteem, zodat je kunt luisteren naar internetradio en streamingservices van over de hele wereld. Dat is nog eens handig!

Sonos ROAM ook MOVE zijn bijvoorbeeld draadloze multiroomluidsprekers. Ze hebben geïntegreerde Bluetooth en voor beide modellen kun je een slimme accumodule kopen die je er heel snel op vast kunt klikken. En dan kun je deze luidsprekers meenemen in je tuin of naar de camping en draadloos luisteren naar muziek via je smartphone.

Argon Audio
Style Mini

De Argon STYLE MINI is een supercompacte, betaalbare Bluetooth-luidspreker met een goed geluid. Hij heeft stoffen bekleding, een houten bovenplaat en slimme drukknoppen. Perfect voor kleinere kamers, De accu gaat tot wel 8 uur mee zonder opladen.
Lees meer

Wat je moet weten over Bluetooth-luidsprekers

 • Voor echte hifi met een authentiek stereogeluid heb je altijd een goede versterker en twee aparte luidsprekers nodig! Een Bluetooth-luidspreker is heel handig als je overal wilt kunnen luisteren naar mooie achtergrondmuziek.
 • Let op de accuduur als je je luidspreker veel mee wilt nemen. Die varieert nogal van model tot model.
 • Met de IP-codes kun je precies zien hoe goed een bepaalde luidspreker tegen stof en water kan.
 • Sommige modellen kunnen ‘gepaard’ worden met tot wel acht Bluetooth-apparaten (bijv. smartphones). Jij en je vrienden kunnen dan muziek afspelen met dezelfde luidspreker.
 • Sommige Bluetooth-luidsprekers hebben ook een USB-oplaadfunctie, waarmee je een mobiele telefoon kunt opladen terwijl je naar muziek luistert – maar dat gaat dan wel ten koste van de accuduur.
 • Met NFC hoef je je smartphone maar één keer in de buurt van de luidspreker te houden en je bent klaar voor draadloze muziek (alleen Android)!

Alle Bluetooth-luidsprekers
weergeven

Sonos Roam Draadloze luidspreker met accu
Sonos Roam
Draadloze luidspreker met accu
€ 169,00 / stuk(s)