Skip to content
Met een Bluetooth-luidspreker met geïntegreerde accu kun je draadloos muziek afspelen – buiten, thuis en onderweg. Deze gids helpt je om jouw ideale luidspreker te vinden.

Bluetooth-luidsprekers zijn ideaal als je overal heel eenvoudig van je muziek wilt genieten. Jij en je vrienden kunnen heel eenvoudig muziek streamen met een telefoon, en het geluid is veel beter dan de luidsprekertjes in je mobiele telefoon – als je tenminste een goede Bluetooth-luidspreker koopt.

Video:

Zo kies je een
Bluetooth
luidspreker

Er zijn heel veel goede Bluetooth-luidsprekers te koop. Bij HiFi Klubben vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment Bluetooth-luidsprekers van de meest toonaangevende fabrikanten voor de meest uiteenlopende behoeften. Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze producten en je bent altijd welkom in één van onze winkels, zodat je het verschil zelf kunt ervaren.

Alle Bluetooth
luidsprekers
weergeven

Roam 2
Sonos Roam 2
Draadloze luidspreker met accu
€ 199 / Stuk

Waar ga ik mijn
Bluetooth
luidspreker voor gebruiken?

Er zijn veel verschillende Bluetooth-luidsprekers, en ze klinken ook allemaal anders. Daarom is het belangrijk om eerst eens na te denken over hoe je jouw luidspreker wilt gebruiken.

 • Thuis of buitenshuis?
 • Moet hij in je rugzak passen?
 • Waterdicht of niet?
 • Voor een feest of festival?
 • Met een mooi design?li>En hoe belangrijk is de geluidskwaliteit?
 • Waterdicht
  Op alles voorbereid

  Veel Bluetooth-luidsprekers zijn water- en stofdicht – min of meer. Sommige modellen kunnen tegen spatwater en vochtige ruimtes, terwijl andere echt waterdicht zijn en doorgaan of er niets aan de hand is – ook als je ze in het zwembad gooit of door het zand rolt.

  Er zijn waterdichte luidsprekers in pocketformaat, maar ook grotere en krachtigere modellen die heel wat volume produceren. En ze kunnen ook heel behoorlijk klinken, ondanks de robuuste constructie. Maar dat moet je eigenlijk zelf uitproberen.
  Waterdichte Bluetooth-luidsprekers weergeven

  Exclusief design
  Mooi ontwerp en goed geluid

  Als je voor cool en exclusief gaat, dan kies je natuurlijk voor aluminium en leer, en niet voor plastic. En als je goed geluid belangrijker vindt dan het feit dat je luidspreker bierbestendig is, dan heb je gelukkig nog meer dan genoeg keuze.

  Er bestaan kleine en grote Bluetooth-luidsprekers met een supermooi ontwerp waar je nog jarenlang plezier van zult hebben – of ze nu aan staan of niet. Een groot deel daarvan is bovendien waterdicht en robuust, zodat je echt alles ineen krijgt. Een mooi ontwerp en exclusieve materialen maken het plaatje helemaal compleet – en als je dat belangrijk vindt, is het de meerprijs misschien wel waard.

  Draagbare muziek voor buiten
  multiroom
  voor binnen

  Met een gewone Bluetooth-luidspreker heb je altijd en overal muziek. En een multiroomsysteem geeft je draadloze muziek in je hele huis, en dat betekent dat je ook voor een mobiel systeem kunt kiezen. Sommige draadloze multiroomluidsprekers zijn namelijk voorzien van Bluetooth en een accu, zodat je ze ook mee naar buiten kunt nemen – net als andere Bluetooth-luidsprekers.

  En eenmaal thuis stop je de stekker gewoon in het stopcontact. De luidspreker wordt dan weer onderdeel van je multiroomsysteem, zodat je kunt luisteren naar internetradio en streamingservices van over de hele wereld. Dat is nog eens handig!

  Sonos, Denon en Bluesound hebben allemaal draagbare multiroomluidsprekers met Bluetooth. Ze hebben geïntegreerde accu of een slimme accumodule die je er heel snel op vast kunt klikken. Zo kun je deze luidsprekers meenemen in je tuin of naar de camping en draadloos luisteren naar muziek via je smartphone.

  SOUNDBOKS
  Goed geluid voor feesten en festivals

  Als je op zoek bent naar draagbaar geluid dat je kunt horen en voelen, dan is de SOUNDBOKS ideaal voor jou. De SOUNDBOKS is een Bluetooth-luidspreker met accu die door blijft gaan als andere luidsprekers er allang mee zijn opgehouden. Feesten, festivals, evenementen, sport en training – De SOUNDBOKS levert het volume dat je nodig hebt. En de accu gaat zo lang mee dat je gasten wel in topvorm moeten zijn, als ze het langer vol willen houden dan de muziek. En je kunt hem combineren met microfoons, standaarden, draagriemen en andere accessoires om het nog leuker te maken.

  Wat je moet weten over
  Bluetooth
  luidsprekers

  • Met een Bluetooth-luidspreker kun je draadloos muziek afspelen – altijd en overal, gewoon met je telefoon.
  • Voor echte hifi met een authentiek stereogeluid heb je nog steeds een goede versterker en twee aparte luidsprekers nodig!
  • Let op de accuduur als je je luidspreker veel mee wilt nemen. Die varieert nogal van model tot model.
  • Met de IP-codes kun je precies zien hoe goed een bepaalde luidspreker tegen stof en water kan.
  • Sommige Bluetooth-luidsprekers hebben ook een USB-oplaadfunctie, zodat je een mobiele telefoon kunt opladen terwijl je naar muziek luistert – maar dat gaat wel ten koste van de accuduur.

  Nieuwe draadloze 
  Bluetooth 
  luidsprekers

  Roam 2
  Sonos Roam 2
  Draadloze luidspreker met accu
  € 199 / Stuk

  EERST
  LUISTEREN
  DAN KOPEN

  Een Bluetooth-luidspreker moet natuurlijk perfect aansluiten bij jouw stijl en smaak. Bij HiFi Klubben kun je het geluid, de functionaliteit en de finish van verschillende modellen testen, voordat je een keuze maakt. En we helpen je natuurlijk graag. Dat scheelt een hoop gedoe en maakt het veel eenvoudiger.
  Winkel zoeken