Skip to content

Kies zelf of ga naar een van onze winkels

Zo maak je je eigen
audiomeubel

De elegante hifi-meubels van clic en unnu zijn een individuele en flexibele oplossing die je zelf kunt samenstellen en aanpassen aan jouw persoonlijke installatie en situatie. Of je kiest voor een van onze kant-en-klare oplossingen.

We staan altijd
voor je klaar

De exclusieve meubels van clic en de meer betaalbare modellen van unnu zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en je bent natuurlijk altijd welkom in een van onze winkels of bij onze klantenservice voor tips en advies.

Als je zelf je eigen meubel wilt samenstellen, begin dan met een basismodel. Dan kun je vervolgens de bijpassende accessoires kiezen. De meubels van clic worden met de hand en op bestelling gemaakt en kant-en-klaar afgeleverd. Bij unnu moet je zelf de deurtjes, wieltjes en andere accessoires monteren.

  • Kies je meubel – groot of klein?
  • Plaatsing – aan de muur, op pootjes of wieltjes?
  • Deurtjes – stof of hout?
  • Accessoires – lades, legplanken, kabelgoot enz.
  • Kies een van onze kant-en-klare meubels

Kies je eigen
hifi-meubel

Met de meubels van clic en unnu vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur. Een slim en compact soundbarmeubel voor onder de TV of een groot hifi-meubel met twee of meer compartimenten – je kunt helemaal zelf kiezen!
Hier vind je onze meubels

Aan de muur, op pootjes of wieltjes?
Plaatsing

Elk interieur is natuurlijk uniek, en dus moet je meubel ook flexibel zijn. Met clic en unnu kun je zelf kiezen of je het meubel vast aan de muur hangt, of dat je het op de vloer wilt zetten op wieltjes of op pootjes.
Bekijk hier de montagevideo

Verberg je installatie achter
deurtjes

Met clic en unnu kun je je installatie opbergen achter traditionele houten deurtjes, maar je kunt ook kiezen voor slimme deurtjes van stof die het geluid en de signalen van je afstandsbediening doorlaten. Zo kun je luisteren naar je luidsprekers, zonder dat je ze hoeft te zien.
Bekijk de deurtjes hier

Kies de goede
accessoires

Een goed hifi-meubel heeft natuurlijk genoeg ruimte voor je apparatuur en kabels, maar ook voor andere dingen die je in de buurt wilt hebben, zoals games of CD’s. Met legplanken, lades en kabelgoten kun je alles kwijt.
Alle accessoires weergeven

Of ga voor een compleet
meubelsysteem