Skip to content
Luidsprekers die je buiten kunt gebruiken, hebben een weer-, wind- en vochtbestendig ontwerp. Zo kun je ook naar goed geluid luisteren als je buiten op het terras zit, of in de garage, op een boot – eigenlijk overal waar je niet snel een paar gewone luidsprekers zou gebruiken.

Goed geluid uit het
plafond
Video met Daan

Een paar echte outdoorluidsprekers geven het beste geluid in echte stereoweergave, en klinken een stuk beter dan een gewone Bluetooth-luidspreker. En je hebt ook geen last van accu’s die net leeg zijn als het gezellig wordt, en met outdoorluidsprekers hoef je het geluid binnen niet kneiterhard te zetten om de muziek buiten te horen. Wel zo aardig voor je buren, toch?

Outdoorluidsprekers werken hetzelfde als gewone luidsprekers, en dus heb je een installatie nodig die er muziek naartoe kan sturen – via kabels die je hebt weggewerkt in je muren en plafonds. Bijvoorbeeld een streamingoplossing van Sonos of Bluesound, die je direct kunt bedienen via je telefoon. Daar kunnen wij je uiteraard mee helpen.

Mooie en robuuste
outdoor-
luidsprekers

Zelfs een betaalbaar model – bijvoorbeeld van Argon Audio – geeft een heel behoorlijk outdoorgeluid. En als je beter geluid wilt, heeft Bowers & Wilkins outdoorluidsprekers met een ontwerp en een geluidskwaliteit die zo goed zijn dat je ze ook gewoon binnen kunt gebruiken. Outdoorluidsprekers worden geleverd met een ophangsysteem waarmee je ze permanent kunt ophangen, bijvoorbeeld onder een afdak.

En als je echt een discrete en elegante oplossing zoekt, kun je weerbestendige luidsprekers installeren in je overkapping of in een verlaagd plafond onder het balkon van je bovenburen. Hier is de robuuste Marine-serie van Bowers & Wilkins echt ideaal. En dat geldt ook als je geluid wilt inbouwen op een boot of bij een binnenzwembad.

Outdoor
luidsprekers

Outdoor luidspreker met
schitterend 
geluid

De Bowers & Wilkins AM-1 is een mooie, handige outdoor-luidspreker met een fantastisch geluid. Hij is weerbestendig en het geluid is zo goed dat de AM-1 ook binnen een uitstekende oplossing is. Inclusief ophangsysteem voor muur/plafond. Verkrijgbaar in zwart of wit.
Lees meer over de AM-1

Altijd en overal
streamingmuziek

Voor nog meer schitterende mogelijkheden kun je je outdoorluidsprekers combineren met een multiroomsysteem zoals Sonos, Bluesound of Denon HEOS. Die werken via je Wi-Fi-netwerk en je hoeft maar één keer een kabel te trekken tussen de luidsprekers en de installatie in huis. Daarna kun je kiezen uit een wereld aan – draadloze – muziek en heel eenvoudig het volume regelen, gewoon met je smartphone.

Een unieke totaalervaring dus! Je krijgt echt hifi-geluid, en de muziek op het terras is perfect gesynchroniseerd met de muziek in de woonkamer, keuken en alle andere kamers. En met de handige app kun je het volume in een handomdraai aanpassen, zonder de barbecue uit het oog te hoeven verliezen.

Maak nu een
gratis
afspraak

Wij willen je graag het allerbeste en meest persoonlijke advies geven. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek – dan ben je al een eind op weg naar een geweldig resultaat. En als je nog vragen hebt, kun je ook altijd terecht bij een van onze winkels.

Tips en advies

  • Als je al een installatie hebt, maar nu graag ook buiten naar muziek wilt kunnen luisteren, is dat vaak helemaal niet zo duur. Dan heb je in principe genoeg aan een paar goede outdoorluidsprekers en een paar meter luidsprekerkabel.

  • En als je versterker geen uitgangen heeft voor twee luidsprekers, dan kun je de kabels aansluiten op dezelfde terminals als je gewone luidsprekers.

  • Als je dan een elektricien vraagt om een schakelaar te installeren – bijvoorbeeld een lichtschakelaar op het terras – dan kun je de outdoorluidsprekers heel gemakkelijk aan- en uitzetten.