Skip to content
Met een paar goede plafondluidsprekers krijg je goed geluid, en als er geen muziek uitkomt, weet niemand dat ze er zijn. Dit is een onzichtbare oplossing die zijn geld meer dan waard is en waarmee jij je huis kunt inrichten zoals jij dat wilt.

Goed geluid uit het
plafond
Video met Dan

Plafondluidsprekers zijn heel geschikt voor achtergrondmuziek in kleine en grote ruimtes, maar kunnen ook dienen als zij- en achterluidsprekers voor een home-cinema. Ze zijn namelijk gemaakt voor plaatsen waar je geen superhelder hifi-geluid nodig hebt, en vooral bij een home-cinema-systeem kan meer spreiding zelfs een pluspunt zijn.

Er zijn ook plafondluidsprekers die gericht zijn op je favoriete luisterpositie. Een interessante oplossing als je op zoek bent naar een goed stereosysteem of een frontsysteem voor je home-cinema, maar geen luidsprekers in de muren kunt inbouwen vanwege ramen, beton of andere obstakels.

Plafondluidsprekers werken hetzelfde als gewone luidsprekers, en dus heb je een installatie nodig die er muziek naartoe kan sturen – via kabels die je hebt weggewerkt in je plafonds. Bijvoorbeeld een streamingoplossing van Sonos of Bluesound, die je direct kunt bedienen via je telefoon. Daar kunnen wij je uiteraard mee helpen.

Luidsprekers voor in
het plafond

Plafondluidsprekers
voor elke situatie – ook voor home-cinema’s

Bij HiFi Klubben kun je kiezen uit heel veel verschillende plafondluidsprekers. We hebben bijvoorbeeld betaalbare en compacte modellen die passen in de hal, badkamer of andere plaatsen waarbij je minder hoge eisen stelt aan het geluid. Sommige modellen hebben zelfs twee luidsprekereenheden, waarbij je stereogeluid krijgt uit een luidspreker die discreet in het plafond is weggewerkt. Dit is ook een ideale oplossing voor rechthoekige kamers, waar het lastig kan zijn om een gelijkmatige spreiding van het geluid te krijgen. Dat geldt ook voor surround-home-cinema’s, waar sommige modellen je helpen om een extra ruimtelijk effect te krijgen.

In het hogere luidsprekersegment krijg je een betere geluidskwaliteit en/of meer vermogen. Deze oplossingen richten zich meer op de keuken en woonkamer, en geven goed geluid zonder dat je de hele dag tegen je apparatuur, luidsprekers en subwoofer aan hoeft te kijken. Bij sommige modellen kun je kiezen uit een ronde of vierkante voorgrill, zodat je luidsprekers perfect aansluiten op je interieur.

Maak nu een
gratis
afspraak

Wij willen je graag het allerbeste en meest persoonlijke advies geven. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek – dan ben je al een eind op weg naar een geweldig resultaat. En als je nog vragen hebt, kun je ook altijd terecht bij een van onze winkels.

Kom eens langs bij een van onze winkels en vraag naar onze plafondluidsprekers. We kunnen je wegwijs maken in de diverse mogelijkheden om perfect geluid in het hele huis te krijgen. En als het nodig is, komen we gewoon bij je langs voordat we een systeem voor je samenstellen.