Skip to content
Bowers & Wilkins
Plafondluidspreker

Bowers & Wilkins CCM684

€ 299,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Deze krachtige 8" tweeweg-plafondluidspreker werkt ook in grotere kamers. Gemakkelijke montage.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CCM684 - krachtige 8" (200 mm) plafondluidspreker voor een aantrekkelijke prijs

De CCM684 van B&W is een robuuste tweeweg plafond luidspreker die geschikt is voor een wat grotere luisterruimte. Met een laag/midden eenheid van 8" zul je zelden iets missen, en je kunt je ook verheugen op het werken met de bijzondere B&W QuickDog-montage, waardoor de installatie een koud kunstje. Een solide kwaliteitsproduct vanuit elk oogpunt bekeken.

De CCM684 is een ideale plafond luidspreker voor alle plekken waar je een kamer met veel geluid te vullen, maar het stereobeeld niet super nauwkeurige hoeft te zijn. Een typisch gebruiksscenario is een grote keuken/eetkamer waar je elke dag onzichtbare geluidskwaliteit wilt en tegelijkertijd de mogelijkheid wilt om eens wat harder te spelen, bijvoorbeeld als er een feestje is. De CCM684 kan uiteraard ook worden gebruikt als zij/achter luidspreker in een Home Theater systeem waar er vermogen achter de hand moet blijven.

De tweeter op CCM684 is gemonteerd op een swivel zodat het in de richting van je luisterpositie kan worden gedraaid. Je kunt ook in drie stappen de EQ-instelling van mid-range aanpassen, zodat je verder het geluid in de luisterruimte kunt optimaliseren.

Hier vind je de technische tekeningen

Uitzonderlijk eenvoudige installatie zonder gereedschap

CCM684 is uitzonderlijk eenvoudig in het plafond te installeren. Zodra het uitsparingsgat is gemaakt kun je de gereedschapskist wegzetten en de rest met je blote handen doen. Met het chique QuickDog systeem van B&W begin je met het aanbrengen van de afzonderlijke montagebeugel op de muur met behulp van veerklemmen. Daarna moet je de kabeleinden vastmaken in de twee drukaansluitingen en klik je de luidspreker op zijn plaats. Tot slot zet je de magnetische grille er op. De hele operatie is in een oogwenk gefikst, en je hebt constant beide handen vrij voor deze klus. Makkelijker kan het haast niet.

De elegante en superdunne rand rond de luidspreker steekt slechts 4 mm uit het oppervlak, zodat de luidspreker bijna onzichtbaar is als deze eenmaal is geinstalleerd. De grill kan natuurlijk worden overgeschilderd in de kleur die je wenst.

Vierkante front grill en inbouwdoos als optie

Er is een handige mogelijkheid om de ronde standaard grille vervangen door een vierkante versie (apart verkrijgbaar), als dit in het interieur beter uitkomt. Je hoeft niet een nieuw gat in het plafond te maken - klik gewoon het meegeleverde vierkant frame op de rand van de luidspreker en installeer de nieuwe grill. Zo krijg je altijd de oplossing die het beste past in je huis.

Moet ik een backbox gebruiken?

Een backbox is een speciale ‘behuizing’ die je in het plafond of de muur achter je inbouwluidsprekers kunt plaatsen voor een 100% luchtdichte montage. HiFi Klubben adviseert je om een backbox met een intern volume van 25 liter te gebruiken. Als dat om ruimtetechnische redenen niet kan, bestaan er alternatieve oplossingen. Hieronder vind je meer informatie over backboxen.

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM684

Technische specificaties

Impedantie8 ohm
Frequentiebereik (-6 dB)35-35.000 Hz
Gevoeligheid88 dB

Aanbevolen producten