Skip to content

Bowers & Wilkins

De luidsprekers van het Britse merk Bowers & Wilkins vormen een essentieel onderdeel van professionele geluidsstudio’s overal ter wereld. De ervaring die B&W hiermee heeft opgedaan, zorgt ervoor al zijn producten van absolute topkwaliteit zijn, ongeacht de prijs. Dit geldt ook voor de iPod- en streamingluidsprekers.

 • Geavanceerde technologie
 • Geraffineerd ontwerp
 • Van compact model tot extreme high-end
 • Veel oplossingen voor iPod, draadloze streaming enz.
 • Enorm aanbod van inbouwluidsprekers

113 producten
113 producten

  Luidsprekertechnologie op topniveau

  Het Britse Bowers & Wilkins is sinds 1966 uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van kwaliteitsluidsprekers ter wereld. Een B&W-luidspreker is een extreem geavanceerd en doordacht product, met een finish en techniek die tot de absolute wereldtop behoren. Dit geldt zowel voor traditionele luidsprekers als voor nieuwere producten zoals alles-in-één iPod-luidsprekers, zoals de legendarische Zeppelin.

  Topkwaliteit voor PC's, streaming en draadloze muziek

  B&W zag als een van de eerste fabrikanten iPod's en streaming als een serieuze bron van hifi-geluid. De originele Zeppelin kon dankzij AirPlay-technologie al snel draadloos worden gemaakt, en het assortiment werd uitgebreid met mooie koptelefoons, geavanceerde PC-luidsprekers en andere draadloze AirPlay-luidsprekers met het uitstekende, karakteristieke B&W-geluid. Deze 'nieuwe media' zijn allemaal gericht op een toekomst waarin een compact formaat en gebruiksvriendelijkheid net zo vanzelfsprekend zijn als een superieure geluidskwaliteit.

  Supergeluid uit je muren en plafond

  Wil je goed geluid horen, maar niet zien? Dan zit je echt goed bij B&W. Zij hebben namelijk een gigantisch assortiment inbouwluidsprekers voor allerlei toepassingen. Je hebt de keuze uit goedkopere modellen, bijvoorbeeld voor achtergrondmuziek uit het plafond van je badkamer. Maar ook heeft B&W exclusieve high-end inbouwmodellen voor muziek en home cinema. Hiermee krijg je een compromisloze geluidskwaliteit, die zich probleemloos laat vergelijken met dat van de allerbeste traditionele systemen.

  Luister naar de professionals – die luisteren naar B&W

  Of je nu naar akoestische of elektrische muziek luistert, met een paar B&W-luidsprekers zit je altijd goed – of je nu voor een budgetmodel gaat of voor extreme high-end. B&W is een echte allrounder die de details en muzikaliteit van iedere opname maximaal tot zijn recht laat komen. Daarom is B&W al jarenlang het favoriete merk van geluidsprofessionals van over de hele wereld. Bijvoorbeeld de legendarische Abbey Road Studio's in Londen, waar de Beatles, Pink Floyd, U2 en nog veel meer wereldberoemde artiesten hun muziek hebben opgenomen. Een betere kwaliteitsgarantie bestaat bijna niet.