Skip to content
Bowers & Wilkins CCM382 Plafondluidspreker

Bowers & WilkinsCCM382Plafondluidspreker (paar)

8" tweewegluidspreker voor iedereen die onzichtbare achtergrondmuziek met goede kwaliteit voor een betaalbare prijs zoekt.
€ 184,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
paar€ 368,00
Niet in voorraad. Verwacht: vrijdag 19 november 2021
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins CCM382 - BETAALBARE 8" PLAFONDLUIDSPREKER

De CCM382 is een 8" tweeweg luidspreker, die een goede keuze is voor alle plaatsen waar je onzichtbare achtergrondmuziek wilt in redelijke kwaliteit, zonder meer te betalen dan nodig. Prima geschikt voor een keuken, familiekamer, slaapkamer, eetkamer, kantoor enz. Het vochtbestendige plastic membraan biedt je ook in staat goede kwaliteit muziek in kamers met een hoge luchtvochtigheid, bijvoorbeeld een badkamer of overdekt zwembad.

Eenvoudige installatie De CCM382 is eenvoudig in het plafond te monteren. Zodra de uitsparing is gemaakt, kunt je de luidspreker snel bevestigen met behulp van de slimme montage met de " QuickDogs ". Plaats tenslotte het magnetische speakerfront erop. De elegante en superdunne rand rondom de luidspreker steekt slechts 4 mm van het oppervlak zodat de luidspreker bijna onzichtbaar is na installatie. Natuurlijk kan de grill in de gewenste kleur worden geverfd.

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)45-30.000 Hz
Gevoeligheid90 dB
Impedantie8 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM382

Aanbevolen producten

NAD CI 940 Multichannel eindversterker
Multichannel eindversterker
€ 899,00 / stuk(s)