Skip to content
Bowers & Wilkins
Plafondluidspreker (paar)

Bowers & Wilkins CCM382

€ 249,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
€ 498,00paar
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
8" tweewegluidspreker voor iedereen die onzichtbare achtergrondmuziek met goede kwaliteit voor een betaalbare prijs zoekt.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins CCM382 - BETAALBARE 8" PLAFONDLUIDSPREKER

De CCM382 is een 8" tweeweg luidspreker, die een goede keuze is voor alle plaatsen waar je onzichtbare achtergrondmuziek wilt in redelijke kwaliteit, zonder meer te betalen dan nodig. Prima geschikt voor een keuken, familiekamer, slaapkamer, eetkamer, kantoor enz. Het vochtbestendige plastic membraan biedt je ook in staat goede kwaliteit muziek in kamers met een hoge luchtvochtigheid, bijvoorbeeld een badkamer of overdekt zwembad.

Eenvoudige installatie De CCM382 is eenvoudig in het plafond te monteren. Zodra de uitsparing is gemaakt, kunt je de luidspreker snel bevestigen met behulp van de slimme montage met de " QuickDogs ". Plaats tenslotte het magnetische speakerfront erop. De elegante en superdunne rand rondom de luidspreker steekt slechts 4 mm van het oppervlak zodat de luidspreker bijna onzichtbaar is na installatie. Natuurlijk kan de grill in de gewenste kleur worden geverfd.

Hier vind je de technische tekeningen

Vierkante voorgrill en backbox apart verkrijgbaar De ronde voorgrill van de CCM382 kan worden vervangen door een vierkante versie, waarmee hij nog beter bij de inrichting past. Je hoeft geen extra gaten in het plafond te boren – klik gewoon de grill vast op de rand van de luidspreker en monteer vervolgens de nieuwe grill. Zo ziet je interieur er altijd op zijn best uit.


Moet ik een backbox gebruiken?

Een backbox is een speciale ‘behuizing’ die je in het plafond of de muur achter je inbouwluidsprekers kunt plaatsen voor een 100% luchtdichte montage. HiFi Klubben adviseert je om een backbox met een intern volume van 25 liter te gebruiken. Als dat om ruimtetechnische redenen niet kan, bestaan er alternatieve oplossingen. Hieronder vind je meer informatie over backboxen.

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM382

Technische specificaties

Impedantie8 ohm
Frequentiebereik (-6 dB)45-30.000 Hz
Gevoeligheid90 dB

Recensies


4.0
3 recensies
5
1
4
1
3
1
2
0
1
0
Rene
Nederland
2/28/2024

+ mooi zuiver geluid +genoeg vermogen voor een grote leef keuken - voor echt lekker geluid moet er echt een sub woofer bij -goed geluid werkt verslavend (ondertussen alle audio aan het vervangen voor B&W)

Rene
Nederland
Daniel
Zweden
1/26/2024
Daniel
Zweden
Daugaard
Denemarken
1/12/2024

Zocht een oplossing voor het probleem van slecht geluid uit de pc-luidsprekers van collega's. In de uitnodigende winkel van de hifi-club in Lyngby demonstreerde het welwillende personeel de CCM382 van B&W voor installatie in het plafond. Na er verschillende te hebben gehoord, was er niet zoveel twijfel. Installatie in kasten (Dali PH UNI 25) is verplicht voor de volledige ervaring. Een zeer elegante oplossing met veel goed geluid. Ze zijn een echte aanrader.

Daugaard
Denemarken

Aanbevolen producten