Skip to content

92 producten

 

 

Goede inbouw- en buitenspeakers

Inbouwluidsprekers in je wand of plafond (Custom Install/CI) geven een goed geluid zonder dat je woonkamer volstaat met onelegante boxen en dat er overal lelijke kabels zichtbaar zijn. Een ingebouwde speaker kan worden gebruikt voor achtergrondmuziek, surroundgeluid en serieuze hifi-audio voor de echte liefhebber. Buitenspeakers zijn gebouwd om wind en vochtigheid te weerstaan, zodat je ze zelfs in veeleisende weersomstandigheden kunt gebruiken.

Laat het geluid deel uitmaken van je interieur met inbouwspeakers

Een ingebouwde luidspreker is een optimale optie als je op zoek bent naar de beste geluidskwaliteit, maar geen luidsprekers in het zicht wilt hebben. Het is een zowel een praktische als een stijlvolle oplossing die een exclusieve uitstraling geeft aan je woninginrichting.

Het zijn luidsprekers die in je muur en/of plafond worden ingebouwd, zodat ze niet veel ruimte in beslag nemen in de kamer. Ze bieden een fantastische geluidservaring. Ze kunnen zo worden geplaatst dat ze een gelijkmatig geluid in de hele kamer geven, hoe groot of klein deze ook is.

Met ingebouwde luidsprekers hoef je niet druk te maken over het installeren van wandbeugels, warrige kabels of andere dingen die een strak interieur in de weg staan. Ze zijn zo geïnstalleerd dat ze maar een minimum uit de muur of het plafond uitsteken, en ze nemen dus geen ruimte in op een plank of op de vloer.

Afhankelijk van hoe je systeem is gebouwd, kun je je luidsprekers volledig verbergen of kun je ze een discreet onderdeel van je interieur laten uitmaken. Zo kun je bijvoorbeeld een subwoofer achter een aantal spijlen verbergen, in dezelfde kleur als de muur.

Je kunt een versterker voor het systeem op een plank zetten of weggestoppen boven op een plank of in een kast, zodat hij er wel is maar je hem zo goed als niet ziet.

Een inbouwspeaker in het plafond is per definitie erg discreet, omdat je in feite zelden direct naar het plafond kijkt. Normaal gesproken vallen ze dan ook helemaal niet op. Wandluidsprekers kunnen kan dan weer op verschillende hoogtes worden geplaatst, zodat ze er goed uitzien en het geluid perfect in de ruimte wordt verspreid.

Natuurlijk bepaal je helemaal zelf of je ingebouwde luidsprekers wilt in je muur of je plafond, maar we raden altijd aan voor elke kamer apart te kiezen, zodat je de meest optimale oplossing hebt voor het hele huis. Misschien vind je een plafondluidspreker erg cool, deze geeft niet noodzakelijkerwijs het beste geluid; dit hangt sterk af van de ruimte.

Met een uitgekiend systeem van inbouwspeakers kan het hele gezin overal in huis de muziek bedienen vanaf hun mobiel of tablet. Iedereen kan zijn of haar eigen afspeellijsten maken en hun favoriete nummers beluisteren zodra ze thuiskomen.

Als je hulp nodig hebt om een doordacht systeem met ingebouwde luidsprekers te creëren, bent je altijd welkom in onze winkels. We laten je graag de verschillende mogelijkheden in het echt zien. Onze klantenservice staat ook steeds voor je klaar: je kunt ons bellen of online chatten via onze website.

Goede muziek op het terras met buitenspeakers

Als je op lange zomeravonden wilt genieten van muziek op je terras, maar je ook een goede relatie met je buren wilt behouden, dan is een buitenspeaker de oplossing voor je. Buitenspeakers kunnen ook worden gebruikt in bijvoorbeeld je garage, op je boot of op andere plaatsen waar een gewone luidspreker niet bestand is tegen de omstandigheden.

Buitenspeakers zijn beter dan de op batterijen werkende bluetooth-speakers, ook als je ‘gewoon’ een model uit het lagere segment kiest. Alle producten van HiFi Klubben zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat ze zeker voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Dit geldt uiteraard ook voor onze buitenspeakers.

Smartspeakers worden buiten op je terras geïnstalleerd, bijvoorbeeld onder de overkapping, zodat ze zo veel mogelijk tegen de elementen worden beschermd. Door de luidsprekers precies daar te installeren waar je van je muziek gaat genieten, hoef je het volume van je stereo-installatie in de woonkamer niet op het luidst te zetten en je buren en de rest van je huishouden bovenmaats te irriteren. Buitenspeakers op het terras maken het mogelijk om rustige muziek te spelen, zodat je des te meer kunt genieten van zwoele zomeravonden zonder je omgeving te storen.

Combineer eenvoudig en geniet van je vrijheid

Je kunt je buitenspeakers gemakkelijk combineren met je stereo-installatie in de woonkamer en daarna de muziek, het geluidsvolume enz. rechtstreeks vanaf de stereo-installatie regelen.

Als je het jezelf gemakkelijker wilt maken, kun je de luidsprekers in plaats daarvan combineren met een multiroomaudiosysteem dat je draadloos kunt bedienen via wifi. Met een dergelijk systeem kun je de muziek in elke kamer van het huis bedienen, of je nu buiten bij de barbecue staat, de was aan het doen bent of met je kinderen in de tuin speelt.

De installatie

Ook al zijn de buitenspeakers standaard gemaakt voor buitengebruik, is het toch een goed idee om ze in de herfst en winter binnen op te bergen. De meeste mensen gebruiken hun terras in de winter toch niet.

Daarom is het een goed idee om de installatie van de luidsprekers als criterium mee te nemen in je aankoopbeslissing, zodat je kunt kiezen voor een oplossing die zowel gemakkelijk te installeren als te verwijderen is. Zo kun je je luidsprekers tijdens de natte en koude maanden droog opbergen en ze snel weer plaatsen zodra de lente haar intrede doet.

Kom langs en vraag advies

Zoals altijd heb je bij HiFi Klubben de mogelijkheid om naar een van de winkels te komen en onze selectie te bekijken, wat voor type luidspreker je ook zoekt – voor buiten of voor binnen. Ook heb je in de winkel de mogelijkheid om de verschillende modellen uit te proberen, zodat je kunt horen hoe ze klinken en zo beter kunt uitmaken welke de beste keuze zijn voor je.

Wat is er zo speciaal aan een luidspreker in de muur? Kan ik een inbouwspeaker krijgen voor mijn badkamer? Met welke buitenspeaker kan ik mijn hele terras bestrijken? Welke vragen je ook hebt, wij staan altijd klaar met goede adviezen en tips, zodat jij de beste oplossing voor jouw behoeften en huis kunt vinden.

Inbouw- en buitenluidsprekers

Inbouw luidsprekers voor muur of plafond laten je op zeer discrete wijze genieten van muziek. Je ziet geen luidsprekers, maar toch is de weergave van hoge kwaliteit. Ook zijn er inbouw- en normale luidsprekers voor gebruik in vochtige ruimtes of in de buitenlucht. Er zijn vele mogelijkheden, kijk hier voor ons assortiment.