Skip to content
Bowers & Wilkins
Wandluidsprekers

Bowers & Wilkins CWM663

€ 399,00stuk
Niet in voorraad. Verwacht: zaterdag 31 augustus 2024
  -
Geavanceerde 6" Nautilus-tweewegluidspreker. Inbouwmodel van de geluidsgoeroes van B&W. Geschikt voor alle muziekstijlen. Gemakkelijke montage.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CWM663 - krachtige 6" in-wall speaker met geavanceerde technologie

CWM663 is een geavanceerde tweeweg in-wall inbouwluidspreker die een normale luisterruimte met geluid van zeer hoge kwaliteit kan vullen. In vergelijking met de goedkopere CWM664 is deze luidspreker voorzien van een robuuste 6" Kevlar eenheid met gegoten chassis en een extra grote spreekspoel. In combinatie met de exclusieve Nautilus-buisbelaste tweeter met aluminium membraan, wordt de geluidskwaliteit opgetild naar een hogere klasse.

De CWM663 is een echte allrounder voor alle plekken waar je hoge eisen aan het geluid, maar toch niet de exclusieve kwaliteit van de duurdere 7-serie hoeft te hebben. Bijvoorbeeld in de woonkamer of in een Home Theater set, waar je als dat nodig is de CWM663 kunt combineren met andere inbouw luidsprekers van B&W.

Geavanceerde oplossingen van B&W zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit

Het rijke en dynamische geluid van de CWM663 wordt op de eerste plaats veroorzaakt door de 6" (150 mm) bass/midrange unit met een membraan van geweven Kevlar en een massief gegoten chassis. Deze geavanceerde oplossing vind je ook een breed scala aan traditionele luidsprekers van Bowers & Wilkins.

De CWM663 is ook uitgerust met een exclusieve dome tweeter met aluminium conus. De unieke Nautilus buis die achter de hoge tonen is gemonteerd, is een technologie die direct afstamt van B&W\s high-end serie. De buis werkt in principe als een omgekeerde hoorn, die alle ongewenste energie verstikt aan de achterzijde van het membraan. Het resultaat is een zeer schone en kristalheldere reproductie van de hoogste frequenties. Met de aanpassing van de hoge tonen in drie stappen, kun je het geluid voor je kamer optimaliseren.

Uitzonderlijk eenvoudige installatie zonder gereedschap

De CWM663 is uitzonderlijk eenvoudig te installeren. Zodra het uitsparingsgat is gemaakt kun je de gereedschapskist wegzetten en de rest met je blote handen doen. Met het chique QuickDog systeem van B&W begin je met het aanbrengen van de afzonderlijke montagebeugel op de muur met behulp van veerklemmen. Daarna moet je de kabeleinden vastmaken in de twee drukaansluitingen en klik je de luidspreker op zijn plaats. Tot slot zet je de magnetische grille er op. De hele operatie is in een oogwenk gefikst, en je hebt constant beide handen vrij voor deze klus. Makkelijker kan het haast niet.

De elegante en superdunne rand rond de luidspreker steekt slechts 4 mm uit het oppervlak, zodat de luidspreker bijna onzichtbaar is als deze eenmaal is geïnstalleerd. De grill kan natuurlijk worden overgeschilderd in de kleur die je wenst.

Hier vind je de technische tekeningen


Moet ik een backbox gebruiken?

Een backbox is een speciale ‘behuizing’ die je in het plafond of de muur achter je inbouwluidsprekers kunt plaatsen voor een 100% luchtdichte montage. HiFi Klubben adviseert je om een backbox met een intern volume van 25 liter te gebruiken. Als dat om ruimtetechnische redenen niet kan, bestaan er alternatieve oplossingen. Hieronder vind je meer informatie over backboxen.

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CWM663

Technische specificaties

Impedantie8 ohm
Frequentiebereik (-6 dB)45-50.000 Hz
Gevoeligheid88 dB

Aanbevolen producten