Skip to content
Bowers & Wilkins
Wandluidsprekers

Bowers & Wilkins CWM652

€ 449,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Compacte en geavanceerde 5" tweeweg-wandluidspreker met een prachtig geluid. Met kevlar-speaker en Nautilus-tweeter. Gemakkelijke montage.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CWM652 - krachtige en compacte 5" in-wall luidspreker met geavanceerde technologie

De CWM652 is een geavanceerde 5" (125 mm) twee-weg muur-inbouwluidspreker die een normale luisterruimte met geluid van zeer hoge kwaliteit kan vullen. Afgezien van de compactere afmetingen zit dit model zeer dicht tegen het duurdere 6" model CWM664 aan. Bij de CWM652 is het magneetsysteem zelfs een zwaargewicht met een diameter van 100 mm, met een groot voordeel in zowel precisie als dynamiek. In combinatie met de exclusieve Nautilus-buisbelaste aluminium tweeter kun je je verheugen op een zeer rijke geluidservaring, of er nu muziek of films op het menu staat.

De CWM652 is een echte allrounder voor alle plaatsen waar je hoge eisen stelt aan de geluidsweegave, maar niet de grote geluidsdruk hoeft te hebben. Afhankelijk van je wensen en behoeften kun je deze luidspreker alleen gebruiken of in combinatie met andere geschikte luidsprekers van B&W, bijvoorbeeld in een Home Theater.

Hier vind je de technische tekeningen

Geavanceerd oplossingen van B&W zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit

Het rijke en dynamische geluid van de CWM652 wordt niet in het minst veroorzaakt door de 5" bass/midrange unit met conus van geweven Kevlar en een massief gegoten chassis. Deze geavanceerde oplossingen vind je ook terug in een breed scala aan traditionele luidsprekers van B&W.

De CWM652 is ook uitgerust met een exclusieve dome tweeter met aluminium conus. De unieke Nautilus buis die achter de hoge tonen eenheid gemonteerd is, bevat een technologie die direct afstamt van B&W\s high-end serie. De buis werkt in principe als een omgekeerde hoorn, die alle ongewenste energie verstikt aan de achterzijde van het membraan. Het resultaat is een zeer schone en gedetaileerde reproductie van de hoogste frequenties. Met de drie-stappen-volumeregeling van de hoge tonen, kun je het geluid aan je kamer aanpassen.

Uitzonderlijk eenvoudige installatie zonder gereedschap

De CCM662 is uitzonderlijk eenvoudig in het plafond te installeren. Zodra het uitsparingsgat is gemaakt kun je de gereedschapskist wegzetten en de rest met je blote handen doen. Met het chique QuickDog systeem van B&W begin je met het aanbrengen van de afzonderlijke montagebeugel op de muur met behulp van veerklemmen. Daarna moet je de kabeleinden vastmaken in de twee drukaansluitingen en klik je de luidspreker op zijn plaats. Tot slot zet je de magnetische grille er op. De hele operatie is in een oogwenk gefikst, en je hebt constant beide handen vrij voor deze klus. Makkelijker kan het haast niet.

De elegante en superdunne rand rond de luidspreker steekt slechts 4 mm uit het oppervlak, zodat de luidspreker bijna onzichtbaar is als deze eenmaal is geïnstalleerd. De grill kan natuurlijk worden overgeschilderd in de kleur die je wenst.

Moet ik een backbox gebruiken?

Een backbox is een speciale ‘behuizing’ die je in het plafond of de muur achter je inbouwluidsprekers kunt plaatsen voor een 100% luchtdichte montage. HiFi Klubben adviseert je om een backbox met een intern volume van 25 liter te gebruiken. Als dat om ruimtetechnische redenen niet kan, bestaan er alternatieve oplossingen. Hieronder vind je meer informatie over backboxen.

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CWM652

Technische specificaties

Impedantie8 ohm
Frequentiebereik (-6 dB)54-50.000 Hz
Gevoeligheid86 dB

Aanbevolen producten