Skip to content
DALI PHANTOM S-180

DALIPHANTOM S-180

Fullsize inbouwluidspreker uit de EISA-bekroonde DALI S-serie. Een dynamisch, krachtig en kristalhelder high-end geluid voor home-cinema’s en muziek.
stuk(s)€ 1.899,00
Niet in voorraad. Verwacht: vrijdag 10 december 2021
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI PHANTOM S-180 – EISA-bekroonde fullsize inbouwluidspreker met high-end geluid

De PHANTOM S-180 is een grote en compromisloze high-end inbouwluidspreker. Dit is het tussenmodel uit de EISA-bekroonde DALI S-serie, met een dynamiek, vermogen en detaillering die je home-cinema of muziek een totaal nieuwe dimensie geven.

De PHANTOM S-180 is ongeveer even groot als een compacte vloerluidspreker en elke kubieke centimeter is geoptimaliseerd voor een zo goed mogelijk geluid: twee 8” bas-/middenspeakers met SMC-magneetmotor, een 10” passieve slave-eenheid van koolstofvezel en DALI’s unieke dubbele tweetermodule met dome- en bandtweeter.

EISA-winnaar met perfect geluid voor home-cinema en muziek Samen met de overige modellen uit de S-serie heeft de PHANTOM S-180 de prestigieuze EISA-prijs als ‘Best Product 2017-2018’ gewonnen in de categorie ‘High-end Home Cinema’. Dit benadrukt dat het hier gaat om een heel bijzondere home-cinemaluidspreker.

Of je hem nu gebruikt als luidspreker voor de voor- of middenkanalen in een surroundsysteem of als stereoluidspreker, de PHANTOM S-180 klinkt echt als een vloerluidspreker, zelfs zonder subwoofer. Hij levert eindeloos veel bas, een schitterende dynamiek en heel gedetailleerd geluidsbeeld. Het enige verschil is dat hij in de muur zit, zodat je interieur alle ruimte krijgt!

De PHANTOM S-180 is een bijzonder interessante manier om echte high-end geluidskwaliteit te halen uit een paar vrijwel onzichtbare luidsprekers. En als je genoeg ruimte hebt, is de montage verbazingwekkend eenvoudig dankzij de slanke, gesloten behuizing en het slimme dogleg-systeem. Het enige waar je rekening mee moet houden, is of je muur wel stevig genoeg is om de trillingen van deze 19 kilo zware luidspreker te dempen.

De PHANTOM S-180 is verkrijgbaar in het wit (grill kan overgespoten worden). 

Highlights

  • Schitterende detaillering, vermogen en dynamiek voor een inbouwluidspreker
  • Geschikt voor grote ruimtes, ook zonder subwoofer
  • Slanke, gesloten behuizing, past in de meeste muren
  • Eenvoudige en veilige montage met dogleg-systeem
  • Zeer discrete voorgrill voor dit formaat

Technische specificaties

ItemColorDescriptionWit

Accessoires voor de DALI PHANTOM S-180

Aanbevolen producten