Skip to content
DALI PHANTOM S-280 Wandluidsprekers

DALIPHANTOM S-280Wandluidsprekers

Vul je woonkamer met dynamisch, gedetailleerd en krachtig hifi-geluid, zonder grote luidsprekers. Compromisloze inbouwluidspreker van topkwaliteit!
stuk(s)€ 3.199,00
Niet in voorraad. Verwacht: zaterdag 30 oktober 2021

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI PHANTOM S-280 – indrukwekkende EISA-bekroonde high-end inbouwluidspreker

De PHANTOM S-280 is een gigantische en compromisloze high-end inbouwluidspreker. Dit is het grootste model uit de EISA-bekroonde DALI S-serie, met een dynamiek, vermogen en detaillering die je home-cinema of muziek een totaal nieuwe dimensie geven.

De PHANTOM S-280 is echt gigantisch, en dat moet wel! Hij bestaat namelijk uit twee 8” bas-/middenspeakers met SMC-magneetmotor, 2 x 10” passieve slave-eenheden van koolstofvezel en DALI’s unieke dubbele tweetermodule met dome- en bandtweeter.

EISA-winnaar met perfect geluid voor home-cinema en muziek Samen met de overige modellen uit de S-serie heeft de PHANTOM S-280 de prestigieuze EISA-prijs als ‘Best Product 2017-2018’ gewonnen in de categorie ‘High-end Home Cinema’. Dit benadrukt dat het hier gaat om een heel bijzondere home-cinemaluidspreker.

Of je hem nu gebruikt als front-channel luidspreker in een surroundsysteem of als stereoluidspreker, de PHANTOM S-280 klinkt echt als een traditionele vloerluidspreker, zelfs zonder subwoofer. Hij levert eindeloos veel bas, een schitterende dynamiek en een heel gedetailleerd geluidsbeeld. Het enige verschil is dat hij in de muur zit, zodat je interieur alle ruimte krijgt!

De PHANTOM S-280 is een bijzonder interessante manier om echte high-end geluidskwaliteit te halen uit een paar vrijwel onzichtbare luidsprekers. En als je genoeg ruimte hebt, is de montage verbazingwekkend eenvoudig dankzij de slanke, gesloten behuizing en het slimme dogleg-systeem. Het enige waar je rekening mee moet houden, is of je muur wel stevig genoeg is om de trillingen van deze 35 kilo zware luidspreker te dempen.

De PHANTOM S-280 is verkrijgbaar in het wit (grill kan overgespoten worden).

Highlights

  • Schitterende detaillering, vermogen en dynamiek voor een inbouwluidspreker
  • Geschikt voor erg grote ruimtes, ook zonder subwoofer
  • Slanke, gesloten behuizing, past in de meeste muren
  • Eenvoudige en veilige montage met dogleg-systeem
  • Zeer discrete voorgrill voor dit formaat

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)48-25.000 Hz
Gevoeligheid89 dB
Impedantie8 ohm

Accessoires voor de DALI PHANTOM S-280

Aanbevolen producten

NAD M33 Stereoversterker met streaming
Stereoversterker met streaming
€ 5.499,00 / stuk(s)