Skip to content
Bowers & Wilkins CCM662 Plafondluidspreker

Bowers & WilkinsCCM662Plafondluidspreker

Technisch geavanceerde 6" tweewegluidspreker met genoeg vermogen om een gewone kamer te vullen met kwaliteitsgeluid. Eenvoudige montage.
stuk(s)€ 499,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CCM662 - exclusieve 6" plafondluidspreker met geavanceerde technologie

De CCM662 is het meest exclusieve 6" standaardmodel in B&W CCM600 Series - een geavanceerde twee-weg plafondluidspreker die een normale luisterruimte met geluid van zeer hoge kwaliteit kan vullen. Het is uitgerust met een robuuste 6" Kevlar driver en een hoogwaardige Nautilus-buisbelaste tweeter, en vergeleken met de goedkopere CCM663 zijn zowel de spreekspoel als het magneetstelsel voor de 6" eenheid aanzienlijk verbeterd. Dit geeft je een nog beter geluid en tegelijkertijd de mogelijkheid om harder te spelen zonder vervorming. De vergulde kabelaansluitingen laten ook de ambitie zien om dit model extra kwaliteit te geven.

De CCM662 is de ideale plafondluidspreker voor alle plaatsen waar je een kamer met een prachtig en rijk geluid wilt vullen, maar niet de grote geluidsdruk of het super precieze geluidsbeeld wilt hebben, zoals de duurdere 7-serie levert. Een typisch scenario zou een keuken/eetkamer zijn waar je dagelijks onzichtbaar geluid van hoge kwaliteit wilt hebben, en tegelijkertijd vrij hard kunt spelen als er bijvoorbeeld gasten zijn. En anders kun je nog doorgaan: slaapkamer, eetkamer, kantoor, etc.. De CCM662 is ook zeer geschikt als zij/achter luidspreker in een goed Home Theater systeem.

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)45-50.000 Hz
Gevoeligheid88 dB
Impedantie8 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM662

Aanbevolen producten

Sonos Amp Muzieksysteem met streaming
Muzieksysteem met streaming
€ 785,00 / stuk(s)
NAD CI 980 Multichannel eindversterker
Multichannel eindversterker
€ 1.399,00 / stuk(s)