Skip to content
Bowers & Wilkins CCM663 Plafondluidspreker

Bowers & WilkinsCCM663Plafondluidspreker

Deze geavanceerde tweeweg-plafondluidspreker met techniek uit de topserie van B&W geeft een prachtig geluid. Eenvoudige montage.
stuk(s)€ 350,00
Levertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit DenemarkenLevertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit Denemarken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CCM663 - EXCLUSIEVE 6" PLAFONDLUIDSPREKER MET GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

De CCM663 is een geavanceerde twee-weg plafondluidspreker die een normale luisterruimte met geluid van zeer hoge kwaliteit kan vullen. Het is uitgerust met een robuuste 6" Kevlar driver en een hoogwaardige Nautilus-buisbelaste tweeter. De vergulde kabelaansluitingen laten ook de ambitie zien om dit model extra kwaliteit te geven.

De CCM663 is de ideale plafondluidspreker voor alle plaatsen waar je een kamer met een prachtig en rijk geluid wilt vullen, maar niet de grote geluidsdruk of het super precieze geluidsbeeld wilt hebben, zoals de duurdere 7-serie levert. Een typisch scenario zou een keuken/eetkamer zijn waar je dagelijks onzichtbaar geluid van hoge kwaliteit wilt hebben, en tegelijkertijd vrij hard kunt spelen als er bijvoorbeeld gasten zijn. En anders kun je nog doorgaan: slaapkamer, eetkamer, kantoor, etc.. De CCM663 is ook zeer geschikt als zij/achter luidspreker in een goed Home Theater systeem.

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)45-50.000 Hz
Gevoeligheid88 dB
Impedantie8 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM663

Aanbevolen producten

Sonos Amp Muzieksysteem met streaming
Muzieksysteem met streaming
€ 699,00 / stuk(s)