Skip to content
DALI PHANTOM E-60

DALIPHANTOM E-60

Bouw massief geluid in je plafond in, grote luidsprekers staan toch alleen maar in de weg. Een interieurvriendelijke en betaalbare oplossing!
stuk(s)€ 199,00
Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 25 januari 2022
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI PHANTOM E-60 – massief en onzichtbaar geluid in het plafond

De PHANTOM E-60 is een uitstekende tweeweg-luidspreker die je heel eenvoudig in je plafond kunt inbouwen. Met een robuuste 6,5” bas-/middenspeaker heeft hij meer dan genoeg vermogen om bijvoorbeeld een keuken of kamer te vullen met goed geluid, zonder dat hij opvalt. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als zij- of achterluidspreker voor je home cinema.


Naast een indrukwekkende geluidskwaliteit heeft de PHANTOM E-60 enkele handige features die hem erg flexibel maken. Hij is eenvoudig te monteren en zijn luidspreker en tweeter kunnen zo worden ingesteld dat het geluid optimaal wordt gespreid. De membraan is gemaakt van vochtbestendig polypropyleen, dus hij is ook te gebruiken in de badkamer of buiten onder een overkapping.


Bovendien is de E-60 de enige luidspreker uit de PHANTOM E-serie die je heel eenvoudig achteraf in een bestaand plafond kunt monteren, bijvoorbeeld als je vanwege het geluid of vanwege de brandveiligheid een backbox moet gebruiken (apart verkrijgbaar).

Highlights

  • Goede geluidskwaliteit
  • Perfect voor montage in het plafond, kan ook achteraf ingebouwd worden in een bestaand plafond
  • Gemakkelijk aan te sturen door een versterker
  • Gemakkelijk te monteren met ‘dogleg’-systeem
  • Elektronisch beveiligd tegen oververhitting

Technische specificaties

52-25.000 Hz
8 ohm
88 dB

Accessoires voor de DALI PHANTOM E-60

Aanbevolen producten