Skip to content
DALI PHANTOM H-80 Wandluidsprekers

DALIPHANTOM H-80Wandluidsprekers (paar)

Indrukwekkend hifi-geluid met een enorm diepe bas, zonder dat de woonkamer vol staat met luidsprekers. En dat voor zo weinig geld!
€ 499,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
paar€ 998,00
Onbekende levertijd
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI PHANTOM H-80 – indrukwekkende inbouwluidspreker met echt hifi-geluid

De PHANTOM H-80 is een robuuste inbouwluidspreker die zonder probleem een kleine vloerluidspreker vervangt; bijvoorbeeld in een stereosysteem of als voorkanalen van de home cinema.

Hij vult zelfs grotere kamers met een massief en indrukwekkend hifi-geluid, zonder dat het interieur verdwijnt achter grote, houten luidsprekerkasten. Met zijn vierkante ontwerp en smalle randen past de stijlvolle H-80 naadloos in de meeste interieurs, of hij nu in het plafond of in de muur zit.

De PHANTOM H-80 is een tweeweg-constructie met een 28 mm softdome-tweeter en een 8” bas-/middenspeaker met DALI’s unieke ‘low-loss’ houtvezelmembraan. De grote speaker geeft een massieve bas en dynamiek, en de ruimte achter de speaker hoeft niet groter te zijn dan 20 liter om hem echt tot zijn recht te laten komen.

Of je de PHANTOM H-80 nu gebruikt voor films of muziek, je hebt altijd een massief, transparant en helder geluid – zelfs zonder subwoofer. Als je een veelzijdige inbouwluidspreker voor weinig geld zoekt, zou de PHANTOM H-80 wel eens de beste oplossing kunnen zijn. Ga lekker achterover zitten, zet de versterker op 11 en laat je verrassen!

Hier vind je de technische tekeningen

Highlights

  • 8” speaker geeft een indrukwekkend vol en dynamisch geluid
  • Gemakkelijk aan te sturen door een versterker
  • Heeft weinig ruimte achter de luidspreker nodig voor een optimaal geluid
  • Gemakkelijk te monteren met ‘dogleg’-systeem
  • Elektronisch beveiligd tegen oververhitting

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)46-25.000 Hz
Gevoeligheid90 dB
Impedantie6 ohm

Accessoires voor de DALI PHANTOM H-80

Aanbevolen producten