Skip to content

Bowers & WilkinsCCM682Plafondluidspreker

Geavanceerde plafondluidspreker die zelfs een grote kamer met goed geluid vult. Geavanceerde techniek voor een exclusieve, betaalbare geluidservaring.
stuk€ 629,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CCM682 - robuuste 8" plafond luidspreker met geavanceerde technologie

De CCM682 is het meest exclusieve 8" (200 mm) model in de B&W CCM600 Series - een geavanceerde tweeweg plafondluidspreker die zelfs een grote kamer kan vullen met geluid van zeer hoge kwaliteit. Het is uitgerust met een robuuste 8" Kevlar driver en een hoge kwaliteit Nautilus-buisbelaste tweeter, en vergeleken met de goedkopere CCM683 zijn zowel de spreekspoel als het magneetsysteem voor de 8"-driver aanzienlijk verbeterd, zodat je een nog schoner en dynamischer geluid krijgt.

De CCM682 is de ideale plafond luidspreker voor alle plaatsen waar je een kamer met een prachtig en rijk geluid wilt vullen, maar niet het super precieze geluidsbeeld hoeft te hebben van de duurdere 7-serie. Een typisch gebruiksscenario is een grote keuken/eetkamer waar je elke dag onzichtbaar geluid van hoge kwaliteit wilt hebben, maar ook wat harder wilt kunnen spelen als er bijvoorbeeld een feestje is. De CCM682 is natuurlijk ook zeer geschikt als zij/achter luidspreker in een goed Home Theater systeem.

Hier vind je de technische tekeningen

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)35-50.000 Hz
Gevoeligheid89 dB
Impedantie8 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM682

Aanbevolen producten

NAD CI 980 Eindversterker voor CI
Eindversterker voor CI
€ 1.599,00 / stuk