Skip to content

UNNU heeft een meubel met volop mogelijkheden

VERBERG DE INSTALLATIE
NIET HET GELUID

We zijn wel een beetje uitgekeken op al die alles-in-één-producten en meubels met ingebouwde installatie die best aardig klinken. Daarom presenteren we nu een product dat je zelf kunt configureren en upgraden wanneer je maar wilt, en het klinkt ook nog eens precies zoals jij het hebben wilt!

UNNU is een Deense producent van kwaliteitsmeubels met een aantal vernieuwende ideeën op het gebied van meubeldesign en hifi. De mensen van UNNU waren het zat dat meubels zonder plek voor versterkers, luidsprekers en TV-decoders als hifi-meubels worden verkocht. En daarom maken ze hifi-meubels zoals ze bedoeld zijn, waarin je je hele installatie kwijt kunt!

Stel je meubel zelf samen

UNNU werkt met modules, zodat je zelf kunt bepalen of je stoffen deurtjes wilt die geluid en signalen van afstandsbedieningen doorlaten, of liever houten deuren, laatjes of planken. Je kunt de breedte van het meubel aanpassen door de modules zo samen te stellen dat de breedte precies goed uitkomt. En de kleuren van deurtjes, laatjes en het meubel zelf zijn natuurlijk vrij te combineren.

Een van de belangrijkste nieuwe producten van het jaar is de UNNU 130S v2, een fraai, smal meubel met plaats voor een paar goede luidsprekers, een kleine versterker en een TV-decoder. Je TV zet je erop of hang je aan de muur.

Kies de installatie die je wilt

Smaken verschillen, ook als het om geluid gaat. Wij, de supernerds van HiFi Klubben, gooien er graag een paar maandsalarissen tegenaan, maar we begrijpen dat andere mensen het iets bescheidener willen houden. Eén ding willen we echter allemaal: er zeker van zijn dat we een goede investering gedaan hebben, waar we jaren mee vooruit kunnen. En met de huidige snelle ontwikkelingen op het gebied van techniek is een meubel met een kant-en-klare, ingebouwde installatie die niet te upgraden is, een slechte investering.

Een meubel met een installatie die je aan je wensen kunt aanpassen en die te upgraden is als er nieuwe technieken beschikbaar komen of als je muzieksmaak verandert, dát is pas slim. En met een van de vele combinaties van UNNU krijg je precies het geluid dat je wilt, en je kunt er zelfs het grootste deel van een home cinema in kwijt!