Skip to content

Verwen je interieur met een mooi hifi-meubel

VERBERG
DE INSTALLATIE
NIET HET GELUID

Met de geniale meubels van unnu en clic kun je zelf bepalen wat wel en niet zichtbaar moet zijn. Zo krijgen je installatie en je woonkamer de mogelijkheid zich van hun beste kant te laten zien.

De meubels van unnu en clic worden in Denemarken geproduceerd. Ze zijn de ideale oplossing voor wie graag een perfecte installatie wil kopen, maar een partner heeft die niet de hele dag tegen elektronica en luidsprekers aan wil kijken. Unnu geeft je de mogelijkheid om je hele installatie te verbergen – inclusief een paar middelgrote luidsprekers en een subwoofer. Hij heeft elegante deurtjes van textiel die zowel geluid als de signalen van je afstandsbediening doorlaten. Dit is een win-winsituatie voor iedereen, ook voor je interieur!

Stel je eigen meubel samen

De modulaire opbouw van unnu en clic biedt eindeloos veel mogelijkheden om de oplossing te vinden die bij jou past. Als je bijvoorbeeld een meubel nodig hebt met vier compartimenten, kun je zelf kiezen uit 2+2 of 3+1. Ieder compartiment wordt geleverd met een verplaatsbare plank. Daarnaast kun je aparte lades, deurtjes, voetjes en andere accessoires kopen. Bovendien zijn de meubels berekend op een serieuze hifi-installatie met een standaardbreedte van 43 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt voor én de apparaten én de bijbehorende kabels.

Altijd een eerlijk advies!

Boek een afspraak

We staan je graag te woord via telefoon of video. We trekken hier ongeveer een uur voor uit en uiteraard is dit gratis en geheel vrijblijvend.

Compacte installatie in een compact meubel – de ideale soundbar

Als je een compacte installatie hebt, of graag een soundbar onder de TV wilt gebruiken, kun je ook kiezen uit compacte meubels die speciaal hiervoor zijn ontworpen. Zo kun je een heel mooie hifi-oplossing samenstellen die bijna even compact is als een soundbar, maar wel veel beter klinkt!

De verschillende dieptes van de meubels zorgen ervoor dat je diepe producten discreet en stijlvol kunt opbergen.

De verschillende dieptes van de meubels zorgen ervoor dat je diepe producten discreet en stijlvol kunt opbergen.

De verschillende dieptes van de meubels zorgen ervoor dat je diepe producten discreet en stijlvol kunt opbergen.

Twee exclusieve kwaliteitssystemen

De meubels van unnu en clic zijn gebaseerd op hetzelfde principe: modules en accessoires. Het grootste verschil is de finish – unnu is de basisversie, terwijl clic de luxe-editie is. De meubels van deze twee systemen zijn gemaakt van MDF – een zeer sterk en solide materiaal dat ook gebruikt wordt voor bijvoorbeeld luidsprekerkasten. Met MDF kun je probleemloos een grote TV midden op de bovenplaat zetten zonder je zorgen te hoeven maken dat hij doorbuigt.

De meubels van clic zijn exclusief tot in de kleinste details. Ze zijn gemaakt van supersolide MDF met een dikte van 22 mm dat uit één plaat wordt gevouwen en vervolgens met deuvels in elkaar wordt gezet. In tegenstelling tot de meubels van unnu zijn de voorkanten van de platen elegant afgerond met een schuine hoek. En als je een uitvoering met echt houtfineer kiest, zie je helemaal hoe goed alle verbindingen zijn. Het houtfineer wordt namelijk om de hoeken gevouwen en samen met de plaat afgeschuind gezaagd.

Zodra je bestelling binnen is, stelt clic jouw persoonlijke hifi-meubel samen, zet het in elkaar en levert een kant-en-klaar en grondig gecontroleerd eindproduct. Jij hoeft het alleen nog maar op te hangen of neer te zetten. Bij unnu krijg je een gemonteerd basismeubel, maar moet je de accessoires (ophangsysteem, deurtjes, lades, wieltjes enz.) zelf nog monteren.

Kom eens langs bij HiFi Klubben en ontdek de mogelijkheden van een echt hifi-meubel!

Gerelateerde artikelen