Skip to content
Als je een goed hifi-meubel combineert met een installatie heb je alles wat je maar nodig hebt om je kamer te vullen met goed geluid, zonder dat je tegen apparatuur en kabels aan hoeft te kijken.

Verberg je installatie in een slim
audiomeubel
Daan legt uit

Een elegant audiomeubel is de ultieme oplossing als je je installatie en luidsprekers wilt wegwerken, maar geen zin hebt om alles te integreren in je muren en plafonds. Kies een kant-en-klare oplossing of bouw je eigen systeem.

Audiomeubels
voor elk interieur

Er bestaan allerlei mogelijkheden om hifi-apparatuur en een mooi meubel te combineren. Op deze pagina zie je een paar voorbeelden van kant-en-klare hifi-meubels met installatie en luidsprekers. Wij staan natuurlijk voor je klaar met tips en advies, bijvoorbeeld als je een andere combinatie wilt of als je andere vragen hebt. En als je zelf geen zin hebt om je meubel te plaatsen en je apparatuur aan te sluiten, doen wij dat natuurlijk graag voor je – maar wel tegen een vergoeding.

Drie elegante
meubelsystemen
Lemus, clic en unnu

De Lemus HOME-collectie bestaat uit stevige muziekmeubels met een complete en geïntegreerde hifi-installatie. Lemus is bedoeld voor mensen die een kant-en-klaar systeem willen, zonder zich druk te hoeven maken over het combineren van versterkers en luidsprekers. Sluit gewoon je TV aan of kies een muzieknummer op je telefoon, en het schitterende geluid stroomt door je woonkamer.

De meubels van clic en unnu zijn een individuele en flexibele oplossing die je zelf kunt samenstellen en aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Of je kiest voor een van onze kant-en-klare oplossingen. De meubels zijn ontworpen voor echte hifi-apparatuur en je kunt alles netjes wegwerken achter mooie deurtjes – of niet, natuurlijk. De exclusieve meubels van clic en de meer betaalbare modellen van unnu zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. En je kunt zelf de accessoires kiezen, zoals deurtjes, lades, planken, voetjes enz.

Lemus, clic en unnu hebben nóg iets gemeen, namelijk de elegante stoffen deurtjes die het geluid en de signalen van de afstandsbediening gewoon doorlaten. Je kunt dus alle apparatuur opbergen en genieten van het schitterende geluid, terwijl je alles regelt vanaf je favoriete plek op de bank.

Stel je eigen
audiomeubel
samen

De elegante hifi-meubels van clic en unnu zijn een individuele en flexibele oplossing die je zelf kunt samenstellen en aanpassen aan jouw persoonlijke installatie en situatie
Meer informatie