Skip to content

54 producten
Roam 2
Sonos Roam 2
Draadloze luidspreker met accu
€ 199 / Stuk

 

 

Draadloze luidsprekers voor een flexibel geluid

Een draadloze luidspreker met bluetooth is ideaal voor al wie graag muziek afspeelt vanaf een smartphone, tablet of computer. Draadloze speakers worden geleverd met of zonder batterij en zijn verkrijgbaar in alle mogelijke afmetingen; zo kun jij een oplossing vinden voor in je rugzak, maar ook voor een groot feest. Er bestaan ook verschillende waterdichte draadloze luidsprekers, alsook modellen die speciaal ontworpen zijn om mee te draaien in grote multi-roomsystemen, zodat je overal in huis kunt genieten van draadloze muziek. Ook qua ontwerp zijn de opties legio, zodat iedereen iets kan vinden dat bij zijn persoonlijke stijl past.

Met een draadloze luidspreker luister je overal naar muziek

Met een draadloze speaker neem je jouw muziek, radioprogramma’s of podcasts makkelijk overal mee naartoe. Voor een volledige muziekbeleving in stereo van topkwaliteit, zul je luidsprekers op een ander niveau nodig hebben; bijvoorbeeld een actieve luidspreker met geïntegreerde versterker die zowel het rechter- als het linkerkanaal op zich neemt. Dan hoef je alleen nog maar je computer, smartphone of andere apparaten aan te sluiten en klaar is kees.

Als je daarentegen op zoek bent naar een slimme luidspreker om makkelijk mee te kunnen nemen en een perfecte sfeer te creëren of je nu in het park, op het strand, in je slaapkamer of elders bent, dan is een handige, draadloze luidspreker met batterij de perfecte oplossing voor jou.

Wat al deze modellen met elkaar gemeen hebben is natuurlijk dat ze draagbaar zijn, en dat je ze gemakkelijk via bluetooth kunt verbinden met je iPhone of android-apparaat om urenlang te kunnen genieten je favoriete muziek, waar je ook bent.

Muziek voor koken, schoonmaken, douchen en nog veel meer

Als je vooral thuis naar muziek wilt kunnen luisteren, zullen de meeste van onze draadloze luidsprekers aan de nodige vereisten voldoen.

Houd er echter wel rekening mee dat je voor de badkamer een speaker zult moeten aanschaffen die bestand is tegen vocht en mogelijke waterspetters.

Als je geen verdere specifieke eisen hebt, kun je een keuze maken op uiterlijk en een speaker uitkiezen die jij mooi en cool vindt en die bij de rest van je interieur past qua design.

Verschillende mensen, verschillende ontwerpen

Als je een volledig draagbare luidspreker wilt, kun je voor een van de modellen met een handvat gaan – deze zijn gemakkelijk van woonkamer naar slaapkamer mee te nemen, ook al heb je je handen al vol met snacks en tijdschriften.

Wil je iets anders, bekijk dan de nieuwste ontwerpen eens die puur luisterplezier combineren met een originele vorm en design: het oog wil immers ook wat.

Natuurlijk kun je ook voor de klassieke vierkante box gaan die er op elke tafel en op elke plank goed uitziet.

We hebben draagbare luidsprekers in alle mogelijke maten. Zoals ook het geval is voor andere luidsprekers, zal het formaat zeker een bepaalde impact hebben op de geluidskwaliteit, maar in onze zelfgekozen selectie vind je uitsluitend luidsprekers die aan onze kwaliteitsstandaard voldoen; kies een model uit ons aanbod, groot of klein, traditioneel of modern, en je hoeft je geen zorgen te maken over audio van slechte kwaliteit, zelfs als je voor het allerkleinste minimodel gaat.

De grootte is relevant als je zeker weet dat je je draadloze luidspreker in je tas moet kunnen meenemen. Als je een kleine draadloze speaker wilt die gemakkelijk met je andere spullen in je handtas of rugzak past, heb je geen speciale tas voor je luidspreker nodig.

Sommige mensen kopen ook een draadloze luidspreker speciaal voor in de auto, zodat ze onderweg kunnen luisteren naar wat ze willen, zelfs als ze hun telefoon niet kunnen aansluiten op het audiosysteem van hun auto. Voor je auto is een miniluidspreker de meest voor de hand liggende keuze, omdat je een miniluidspreker gemakkelijk kwijt kunt in het handschoenenkastje, en tegelijkertijd een auto vol met leuke roadtripmuziek hebt.

Als je daarentegen een vaste plek op het rek in de keuken hebt voor je luidspreker, dan kun je gaan voor een iets groter model dat ook als decoratief object kan functioneren. Zelfs een grote draadloze luidspreker kun je nog steeds verplaatsen als je van tijd tot tijd wat variatie wilt aanbrengen in je inrichting, of je luidspreker mee wilt nemen naar je zomerhuisje op het platteland. Een draadloze, draagbare luidspreker blijft een draadloze, draagbare luidspreker – ook als het geen mini-model is.

Onze ruime selectie bevat bluetooth-luidsprekers van verschillende merken, die je stuk voor stuk een hoogwaardige geluidsbeleving zullen bezorgen; we hebben er ook voor gezorgd dat er modellen zijn voor elke stijl en elk budget, zowel voor wie op zoek is naar een grote luidspreker als voor wie een klein of mini-model nodig heeft, handig om overal mee naartoe te nemen.

Kies een waterbestendige, stofdichte bluetooth-luidspreker voor op het strand of festivals

Als je van plan bent om je luidspreker mee te nemen op al je avonturen buitenshuis, zijn er speciale modellen die overal tegen bestand zijn. Als je je luidspreker meeneemt naar het strand, is het niet fijn als je je de hele dag zorgen moet maken over het feit dat er misschien zand in kan komen als je met je handdoeken in de weer bent. Dat is niet wat je van een ontspannen dag aan de zee wilt!

Het is ook niet relaxt om een dag bij het zwembad door te brengen met vrienden, als je luidspreker niet bestand is tegen spetters.

Om het overzichtelijk te houden voor de consument, is er een schaal opgesteld met IP-codes die aangeven in welke mate een bepaalde luidspreker waterdicht en vuilafstotend is.

Vermijd dat je tijdens een feestje zonder muziek komt te zitten

In de productspecificaties van de verschillende luidsprekers kun je de levensduur van de batterij voor het betreffende model zien. Dit is vooral relevant als je je luidspreker wilt meenemen om tijdens een langere rit een paar uren lang naar muziek te luisteren.

Als je de luidspreker voornamelijk thuis gaat gebruiken, volstaat een model met een batterij die minder lang meegaat. Want thuis kun je je speaker opladen wanneer dat nodig is, maar als je de hele dag op het strand doorbrengt, is het veel leuker als je een luidspreker mee hebt die het de hele dag volhoudt.

Daarom is het een goed idee om van tevoren te bedenken hoe en waar jij je speaker gaat gebruiken, om uit te maken wat je vereisten zijn met betrekking tot de levensduur van de batterij.

Soundboks: de koning der draadloze luidsprekers

Met een Soundboks op batterijen mis je nooit een beat. De onvermoeibare bluetooth-luidspreker is je beste metgezel voor op festivals en afstudeerfestiviteiten, tuinfeesten of om lekker te chillen op het strand. De batterij kan tot 100 uur meegaan, afhankelijk van hoe hij wordt gebruikt, en hij heeft genoeg vermogen om zelfs het grootste publiek buiten te bereiken.

De robuuste luidspreker geeft een goed en stabie geluidl, dus als je er zeker van wilt zijn dat je het hele feest lang luide muziek kunt spelen, speel dan op zeker en trakteer jezelf op een grote en krachtige Soundboks.

Bezoek onze winkel en probeer je favoriete apparaten uit

Bij HiFi Klubben houden we van draadloze luidsprekers en de vrijheid die ze bieden. We willen onze klanten graag de best mogelijke geluidservaring schenken, dus kom langs bij je lokale HiFi Klubben-winkel en we helpen je de beste bluetooth-luidspreker voor jou te vinden. Wat vind jij het belangrijkst? Het design, de audio, de draagbaarheid van de luidspreker of nog iets anders? Wij staan altijd voor je klaar met advies en misschien komen we met suggesties waar je zelf nooit aan gedacht had. Daarnaast heb je misschien geluk en is je favoriete luidspreker in de aanbieding, zodat je hem voor een nog betere prijs op de kop kunt tikken.

Weet dat je in de winkel je telefoon altijd kunt aansluiten op de speakers, zodat je de verschillende modellen kunt testen voordat je een beslissing neemt.