Skip to content

Sonos
– draadloos geluid voor het hele gezin

Met het multiroomsysteem van Sonos kun je het hele huis supersimpel vullen met draadloze muziek. Wij hebben schitterende Sonos-oplossingen voor kleinere en grotere kamers, en voor goed TV-geluid.

Sonos is het populairste en meest uitgebreide multiroomsysteem dat er bestaat. Als je het nog niet zo goed kent, lijkt het misschien nogal ingewikkeld. Maar eigenlijk is het heel eenvoudig – zo eenvoudig dat je heel snel aan de slag kunt!

Meest populaire
Sonos

Meteen aan
de slag

Om geluid uit je Sonos-systeem te krijgen, heb je alleen een telefoon en een draadloze Sonos-speaker of -soundbar nodig. De gebruiksvriendelijke Sonos-app op je telefoon maakt gebruik van je thuisnetwerk en helpt je met de installatie. Binnen een paar minuten ben je klaar om muziek te streamen van je favoriete streamingservice, bijvoorbeeld Spotify.

Alle muziek
aansturen

Je kunt Sonos op drie manieren gebruiken. In de Sonos-app kies je de muziek en heb je controle over het hele Sonos-systeem. Met de afstandsbediening van de TV regel je het volume van de Sonos-soundbar. En de simpelste dingen regel je met de knoppen op de luidspreker. Sonos is dus heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Multiroom
– een huis vol draadloos geluid

Als je eenmaal hebt gemerkt hoe eenvoudig het allemaal is, staan alle kamers van je huis binnen de kortste keren gegarandeerd vol met draadloze luidsprekers. De luidsprekers werken samen via je Wi-Fi-netwerk en via de Sonos-app, zodat alle gezinsleden de muziek kunnen regelen via hun telefoon. In de woonkamer, keuken, slaapkamer, kinderkamer, badkamer, terras – en ga zo maar door.

Nieuwste 
Sonos

Geavanceerde technologie
voor optimaal geluid

Alle luidsprekers en soundbars van Sonos zitten propvol geavanceerde technologie die zorgt voor een indrukwekkend vol geluid – zeker voor dit formaat. Kleine luidsprekers voor kleine kamers, grote luidsprekers voor grote kamers – zo simpel is het. En Sonos heeft een oplossing voor iedereen!

Wij maken
Sonos nóg beter

HiFi Klubben verkoopt Sonos ook al veel langer dan andere hifi-ketens, en dankzij onze ervaren medewerkers krijg je bij ons de beste keuze en het beste advies. En bovendien, bij ons krijg je 5 jaar garantie op alle producten, helemaal gratis! Kom eens langs bij HiFi Klubben en ervaar het verschil!
Lees hier hoe