Skip to content

48 producten

Compacte en boekenplank luidsprekers

 

Een boekenplank speakers is een gewone luidspreker - maar dan kleiner. Hij kan aan de muur, op een plank of op een standaard worden gezet. Ondanks het kleine formaat kan het geluid uit boekenplank speaker gemakkelijk van hoge kwaliteit zijn, en een goed compact model kan de ideale keuze zijn als er wat minder ruimte is.

Bespaar ruimte en krijg goed geluid met boekenplankspeakers

Boekenplankspeakers zijn de oplossing voor wie goed geluid wil maar weinig ruimte in huis heeft, dus waar een groot luidsprekersysteem of grote vloerstaande luidsprekers niet handig zijn.

Boekenplankspeakers zijn goede luidsprekers in een handig klein formaat met goed geluid, ook als u op enkele vierkante meters woont.

In onze selectie boekenplankspeakers is het design heel belangrijk en er is voor ieder wat wils. Verschillende vormen maken het mogelijk om een model te vinden dat uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Heeft u een traditionele, vierkante luidspreker nodig of een modernere vorm, bijvoorbeeld met afgeronde hoeken? Naast de vorm heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren, zowel wat betreft de behuizing als de verschillende onderdelen van de luidspreker. U kunt dus een volledig neutrale en stijlvolle boekenplankspeakers krijgen in zwart of wit, maar u kunt ook kiezen voor een meer uitgesproken model, bijvoorbeeld met een rood patroon of met verschillende kleuren aan de voorzijde.

Kleine luidsprekers - geweldig geluid

Het concept van boekenplank speakers is dat ze compact zijn, dat wil zeggen dat u een goede luidspreker krijgt die niet veel ruimte in beslag neemt. Eigenlijk dus hetzelfde als de grote luidsprekers maar dan kleiner.

Het compacte formaat betekent ook dat de luidspreker de grote niet kan bijhouden. Maar dat hoeft het geen belemmering te zijn, want de kleine boekenplankspeakers zijn misschien wel de beste oplossing als ze niet te groot worden. Hier kunnen te grote luidsprekers leiden tot een slechte geluidservaring, dus als u bijvoorbeeld in een flat woont of een kleine woonkamer heeft, kan een klein systeem van compacte luidsprekers het beste resultaat geven als u van goede muziek wilt genieten.

Als u nog beter geluid wilt, kunt u uw boekenplankspeakers aanvullen met een actieve subwoofer die u meer en betere lage tonen geeft en daarmee een completer geluidsbeeld.

Met een set boekenplankspeakers en een subwoofer bent u al op weg naar een zogenaamd luidsprekersysteem - een samenstelling van verschillende soorten luidsprekers die u gezamenlijk de best mogelijke geluidservaring geven.

Dit betekent ook dat u - als u later meer ruimte krijgt - uw systeem kunt uitbreiden in plaats van volledig nieuwe luidsprekers te moeten aanschaffen. Uw boekenplankspeakers kunnen worden vergezeld van bijvoorbeeld een center luidspreker en/of een set coole vloerspeakers, als u later uw collectie luidsprekers en de geluidservaring wilt uitbreiden tot een compleet surround-systeem.

Goede luidsprekers voor uw woonkamer, kamer of elders

De meeste mensen hebben hun boekenplankspeakers in hun woonkamer of een kamer, maar u kunt ze natuurlijk gebruiken waar u maar wilt. Misschien heeft u wel een prachtige, grote keuken waar iedereen altijd samenkomt - dan ligt het natuurlijk voor de hand om de boekenplank speakers daar neer te zetten. Het is gemakkelijk om een goede plek te vinden voor de kleine luidsprekers, juist omdat ze klein zijn en niet veel ruimte in beslag nemen, dus laat uw creativiteit de vrije loop en denk buiten de gebaande paden.

Het mooie kleine formaat maakt de speaker elegant. U kunt ervoor kiezen om uw boekenplankspeakers aan de muur te hangen, zodat planken en dergelijke vrij blijven. Het geeft u een goede flexibiliteit om uw wandluidsprekers op de beste hoogte te plaatsen.

U kunt de luidsprekers ook op een plank, een rek of een ander stevig fundament plaatsen. Als u bijvoorbeeld zichtbare balken of grote vensterbanken heeft dan kunnen uw luidsprekers daar prima staan. Het geeft u ook de mogelijkheid om ze gemakkelijk te verplaatsen, als u wijzigingen het interieur op de schop gooit - en u hoeft geen gaten te maken voor een muurbeugel. Als u geen geschikte planken hebt om uw luidsprekers op te plaatsen, en u wilt ze niet aan een muur hangen, is de beste oplossing om ze dan op statieven te plaatsen.

Net als de luidsprekers zijn ook de statieven in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar, zodat u er een aantal kunt vinden die in uw woonkamer passen. Een paar hoge statieven kunnen een sfeer creëren die vergelijkbaar is met die van vloerspeakers maar dan lichter en eleganter.

Zij zijn dun zodat het bijna lijkt alsof uw boekenplankspeakers in de lucht zweven. Er zijn ook kleinere statieven die op een tafel geplaatst kunnen worden, zodat de luidsprekers wat hoger staan. Natuurlijk zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat u de luidsprekers kunt vinden die het beste bij uw huis passen en uw boekenplankspeakers kunnen aanvullen.

Bezoek onze winkel en vind de juiste boekenplankspeakers

Boekenplankspeakers zijn een goede oplossing als u niet wilt inleveren op de geluidskwaliteit, ondanks het feit dat er geen ruimte is voor een van de grote luidsprekersystemen. Vergeet niet dat u ons altijd kunt bezoeken in uw lokale HiFi Klubben-winkel, als u advies nodig heeft over uw keuze van boekenplankspeakers.

Hier heeft u ook de mogelijkheid om de verschillende luidsprekers te ervaren en te zien hoe de verschillende modellen er uitzien, of ze nu aan de muur, op een plank of op een standaard staan. Kom langs - we staan altijd klaar om u te helpen!