Skip to content
€ 699,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
€ 1.398,00paar
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 11 augustus 2024
  -
Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Goed geluid vanachter stoffen deurtjes. Hifi-geluid zonder luidsprekers of de installatie te hoeven zien. Serieuze oplossing voor TV-geluid en muziek.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Lyngdorf CS-1 – compacte hifi-luidspreker die perfect in een TV-meubel past

 • Ontworpen voor horizontale plaatsing in TV-meubel (achter stoffen deurtje)
 • Geschikt voor standaard TV-meubels van unnu of clic
 • Heel helder, vol en dynamisch geluid
 • Perfect voor het geluid uit de TV in combinatie met een stereosysteem
 • Geen subwoofer nodig

De Lyngdorf CS-1 is een compacte luidspreker met een uitstekend geluid die speciaal is ontworpen om horizontaal in een standaard TV-meubel te liggen, bijvoorbeeld van unnu of clic. Dit is een geavanceerd hifi-product met een schitterend geluid en een discreet ontwerp dat heel subtiel in je interieur past. Vooral omdat de meubels van unnu of clic verkrijgbaar zijn met stoffen deurtjes die je installatie aan het oog onttrekken, maar het geluid en de signalen van je afstandsbediening gewoon doorlaten.

Als je vooral naar stereomuziek luistert, kun je de Lyngdorf CS-1 bijvoorbeeld combineren met een traditionele versterker en een streaminginstallatie zoals de Bluesound POWERNODE, Sonos Amp of Denon CEOL. Dan krijg je eindeloos veel mogelijkheden en een uitstekend stereogeluid voor TV en muziek, zonder dat je de hele dag tegen je installatie en luidsprekers aan hoeft te kijken.

Als je de Lyngdorf CS-1 combineert met een goede installatie krijg je een audiosysteem dat net zo gebruiksvriendelijk is als een soundbar, maar met een geluidskwaliteit waar geen enkele soundbar tegenop kan. Dat is echte hifi! En als je houdt van muziek, TV én je interieur, dan moet je dit een keer meemaken.

De Lyngdorf CS-1 is verkrijgbaar in matzwart.

Geavanceerde techniek achter een deurtje

De CS-1 heeft een tweewegconstructie met een bas-/middenspeaker van 6,5”. In combinatie met de aluminium-membraan krijg je een heel dynamische, lineaire en gedetailleerde geluidsweergave – zelfs op hoog volume. Samen produceren ze een indrukwekkend vol en dynamisch geluid. Je zult versteld staan over hoe hard deze luidspreker kan klinken zonder te vervormen, zelfs zonder hulp van een subwoofer.

De softdome-tweeter is erg licht en heeft een bijzonder lineaire en muzikale weergave. Hij is bevestigd op de bas-/middenspeaker om optimaal gebruik te maken van de spreiding. De speciale, naar voren geschoven en gekantelde plaatsing vermindert zijreflecties van de binnenkant van het meubel en helpt ook om het geluid naar je luisterpositie te richten.

Alleen of samen met een subwoofer

De CS-1 gaat behoorlijk hard en klinkt heel dynamisch zonder subwoofer, maar als je een echt massieve basweergave wilt met nog meer volume, kun je hem natuurlijk heel eenvoudig combineren met een goede subwoofer – of met de Lyngdorf BW-2 in combinatie met een Lyngdorf-versterker, als je echt exclusief geluid wilt. Dan kun je namelijk het unieke RoomPerfect-systeem gebruiken en het geluid aanpassen aan jouw woonkamer.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Ontworpen voor horizontale plaatsing in TV-meubel (achter stoffen deurtje)
 • Geschikt voor standaard TV-meubels van unnu of clic
 • Heel helder, vol en dynamisch geluid
 • Perfect voor het geluid uit de TV in combinatie met een stereosysteem
 • Geen subwoofer nodig

Tegens

 • Geen luidsprekerdoek

Accessoires voor de Lyngdorf CS-1

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)42 - 22000 Hz
Constructie behuizingBasreflex
Bi-wireNee
Gevoeligheid88 dB
Scheidingsfrequentie2200
Impedantie (ohm)4
Tweeter1" Soft dome
Aantal woofers1x
Woofer 1 - grootte6.5"

Aanbevolen producten