Skip to content
Bowers & Wilkins
Compacte luidspreker (paar)

Bowers & Wilkins 607 S3

€ 299,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
€ 598,00paar
Zwart
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Supercompacte hifi-luidspreker voor echte muziek- en home-cinema-liefhebbers Je krijgt indrukwekkend geluid voor een heel slimme prijs.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins 607 S3 – supercompacte en hoogwaardige luidspreker voor echte muziek- en home-cinema-liefhebbers

 • Indrukwekkend geluid voor het formaat
 • Double Dome Titanium-tweeter en Continuum-bas-/middenspeaker
 • Schitterende allroundoplossing voor muziek en films
 • Stijlvol en modern ontwerp
 • Kan in een kast, in een rek of op een vloerstandaard staan

De Bowers & Wilkins 607 S3 is de compactste luidspreker uit de 600 S3-serie, maar hij heeft dezelfde geavanceerde oplossingen en geluidskwaliteit als de grotere modellen. Ondanks het compacte formaat klinkt de 607 S3 erg massief en is hij geschikt voor alle muziekgenres. In combinatie met een goede versterker, bijvoorbeeld van NAD, Bluesound of Denon, krijg je een discrete installatie die een kleine kamer moeiteloos vult met goed geluid.

De geavanceerde 5” Continuum bas-/middenspeaker en de exclusieve Double Dome Titanium-tweeter met Nautilus-ontwerp zorgen ervoor dat alle details duidelijk hoorbaar zijn. De 607 S3 is ontworpen om dicht tegen de muur te staan, bijvoorbeeld op een plank, in een rek of op de speciale vloerstandaard van B&W. Dan heeft hij een vol en harmonisch geluid, zonder overdreven basweergave. En als je nog meer bas wilt of als je de 607 S3 in een surroundsysteem gebruikt, kun je hem aanvullen met een aparte subwoofer, bijvoorbeeld de ASW van Bowers & Wilkins zelf.

De afwerking van de 607 S3 ziet er echt schitterend uit en sluit naadloos aan bij een modern en stijlvol interieur. De luidsprekerdoek wordt vastgehouden door magneten, zodat je niet tegen lelijke schroefgaten aan hoeft te kijken als je de luidspreker zonder doek wilt gebruiken.

De Bowers & Wilkins 607 S3 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Speciaal ontworpen vloerstandaard apart verkrijgbaar

Bowers & Wilkins 600 S3 Series – echt hifi-geluid voor iedereen

Vanaf het moment dat de eerste modellen in 1995 op de markt kwamen is de 600-serie van Bowers & Wilkins populair geweest. Sindsdien zijn er meer dan een miljoen sets 600-luidsprekers verkocht aan muziekliefhebbers over de hele wereld. En dus krijg je met de 600 S3 Series net zo veel goed geluid voor je geld als bij de lancering van de eerste generatie.

De 600 S3-serie bestaat uit een vloerluidspreker, twee compacte luidsprekers, een middenluidspreker en twee subwoofers, zodat je heel precies je eigen systeem kunt samenstellen. Of je nu geniet van de allerkleinste muzikale details of weggeblazen wilt worden door je home-cinema, met deze mooie luidsprekers zit je altijd goed!

Robuust en elegant ontwerp met mooie details

De 600 S3 Series heeft een stijlvol en elegant ontwerp. De behuizing is op een nieuwe manier samengevoegd, waardoor je een lege achterkant krijgt, terwijl de voorkanten gelakt zijn met een matzwarte of matwitte finish. Als nieuw en verfijnd detail hebben de ringen rond de tweeter en de bas-/middenspeaker een overlapping waardoor de twee eenheden nog dichter bij elkaar kunnen worden gebracht, wat de precisie en diepte van het stereobeeld hoorbaar verbetert. De baspoort is heel discreet naar de achterkant verplaatst en onder het mooie oppervlak zit een supersolide constructie, waardoor de speakers echt optimaal klinken.

Net als bij de exclusieve 700-serie zit de gevoelige tweetermembraan nu goed beschermd achter een discreet metalen rooster dat oorspronkelijk was bedoeld voor de 800 Signature-serie en is ontwikkeld om geluid door te laten. De voorkant is magnetisch bevestigd, dus zonder montagegaten, en de luidsprekerdoek is magnetisch bevestigd. Hierdoor komen de mooie speakers extra goed tot hun recht, waardoor 600 S3-luidsprekers echt een aanvulling zijn op je interieur, met of zonder luidsprekerdoek.

Nautilus Decoupled Double Dome Titanium – een tweeter zonder valse klanken

De gepatenteerde Nautilus-tweeter is al jarenlang – in verschillende uitgaven – standaard op vrijwel alle luidsprekers van Bowers & Wilkins. Het Nautilus-principe is gebaseerd op een buis die achter op de speaker is gemonteerd en werkt als een soort omgekeerde trompet. Deze buis absorbeert al het geluid dat aan de achterkant van de speaker wordt geproduceerd, zodat het geluid aan de voorkant hier geen enkele last meer van heeft. Want daar luister je natuurlijk naar.

De nieuwe tweetermembraan van titanium heeft een geavanceerde sandwich-constructie. De aluminium dome wordt versterkt met een tweede laag aluminium die het profiel van de centrale dome nabootst. Hierdoor fungeert de speaker bijna als een ‘perfecte zuiger’, meer nog dan de oudere aluminiummembraan, wat resulteert in een indrukwekkend luchtige en krachtige weergave door de S3-serie. Dit kan deels ook worden verklaard door de aanzienlijk verlengde Nautilus-buis, die nu resonantie aan de achterkant van het apparaat nog beter elimineert.

FST – een unieke middenspeaker met een uniek geluid

De 603 S3 is een echte driewegluidspreker met de unieke ‘randloze’ Continuum FST-middenspeaker van Bowers & Wilkins. De FST-driver heeft geen conusophanging, waardoor stemmen en instrumenten verbluffend gedetailleerd en neutraal worden weergegeven.

De Continuum-membraan van de FST-middenspeaker is op een speciale manier geweven, waardoor ongewenste resonanties in het oppervlak van de speaker geneutraliseerd worden. In combinatie met de randloze FST-ophanging worden verschillende frequenties door verschillende delen van het conusoppervlak weergegeven. De conus beweegt minder dan een zuiger, maar ‘flext’ afhankelijk van het toongebied, wat als voordeel heeft dat de spreiding door de conus veel beter is. Je zit dus niet vast aan één ‘sweet spot’, maar kunt overal optimaal van muziek genieten.

Less is more

Het scheidingsfilter van de 600 S3-serie is geüpgraded met exclusieve nieuwe condensatoren, waardoor hij nóg beter klinkt dan de vorige generatie. 

Het scheidingsfilter is enorm belangrijk voor de geluidskwaliteit van luidsprekers, en net als in zijn duurste modellen heeft Bowers & Wilkins het samenspel tussen de speakers in de 600 S3-serie dusdanig geoptimaliseerd dat het scheidingsfilter slechts een minimaal aantal componenten hoeft te bevatten. Deze componenten zijn van extreem hoge kwaliteit en zijn zorgvuldig geselecteerd na een lange reeks intensieve luistertests. Minder componenten betekent een eenvoudiger signaalpad, en dat betekent een beter geluid.

De robuuste schroefterminals op de achterkant zijn ook afkomstig uit de 700-serie en gaan eindeloos lang mee. De nieuwe horizontale lay-out maakt het aansluiten gemakkelijker, vooral als je spadeconnectoren gebruikt, en je kunt deze luidspreker ook bi-wiren, zodat je echt het maximale vermogen uit je systeem kunt halen.

De basreflexpoort is de unieke Flowport van Bowers & Wilkins, die kleine kuiltjes in de opening heeft. Het oppervlak lijkt een beetje op dat van een golfbal en vermindert de luchtweerstand, zodat de lucht gemakkelijker kan ontsnappen. Dit geeft een helderdere en diepere bas en vermindert tegelijkertijd de vervorming.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Indrukwekkend geluid voor het formaat
 • Double Dome Titanium Nautilus-tweeter
 • Continuum-bas-/middenspeaker
 • Schitterende allroundoplossing voor muziek en films
 • Stijlvol en modern ontwerp
 • Klaar voor bi-wiring
 • Speciaal ontworpen vloerstandaard apart verkrijgbaar

Tegens

 • Heeft redelijk veel vermogen nodig om echt hard te gaan
 • Geen geïntegreerd ophangsysteem
 • Geen finish in echt hout of hoogglanslak
 • Vanwege het formaat geen superdiepe basweergave

Reviews

Accessoires voor de Bowers & Wilkins 607 S3

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)52 - 28000 Hz
Constructie behuizingBasreflex
Bi-wireJa
Frequentiebereik (-6 dB)40 - 33000 Hz
Gevoeligheid84 dB
Impedantie8 ohm (minimum 3 ohm)
Tweeter1" Titanium Dome
Woofer 1 - grootte5"
Woofer 1 - typeContinuum-bas/middenspeaker
Luidspreker typeHiFi luidspreker

Recensies


5.0
30 recensies
5
29
4
1
3
0
2
0
1
0

Aanbevolen producten