Skip to content
Bowers & Wilkins CCM663SR Plafondluidspreker

Bowers & WilkinsCCM663SRPlafondluidspreker

Stereo uit een luidspreker! Dit 6" model is bedoeld voor kleine kamers, maar werkt ook als zij-/achterluidspreker voor je home cinema.
stuk€ 599,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CCM663SR - 6" plafondluidspreker met vol stereogeluid

De CCM663SR is een 6" (150 mm) tweeweg plafondluidspreker, die door middel van de dual voice coil en dubbele tweeter een volledige stereo-signaal uit één luidspreker kan laten klinken. Dit maakt deze luidspreker ideaal voor alle toepassingen waar je achtergrondmuziek in hoge kwaliteit wilt hebben, zonder hiervoor extra luidsprekers te gebruiken dan absoluut noodzakelijk is, bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. De CCM663SR is een praktische oplossing voor een langwerpige kamer waar anders moeilijk een gelijkmatige geluid te bereiken valt.

In vergelijking met de goedkopere CCM663SR worden in de CCM664SR exclusieve technische oplossingen gebruikt, waardoor er een verrassend goede geluidskwaliteit ontstaat voor een luidspreker van dit type. De bass/midrange unit heeft een gegoten chassis en een membraan van geweven Kevlar net zoals in een breed scala van traditionele luidsprekers van B&W, en het magneetsysteem is ook veel krachtiger dan bij het goedkopere model.

Perfect als zij/achter luidspreker in Home Theater

Voor Home Theater gebruik is de CCM663SR uitgerust met een stereo/surround schakelaar aan de achterzijde, waardoor deze bijzonder geschikt wordt als zij/achter luidspreker. In de surround-modus sluit je slechts een kanaal aan, waarbij de hoge frequenties worden toegewezen aan de twee tweeters voor een diffuse spreiding, dat het gevoel van ruimte in het filmgeluid geeft. Dit dipool principe wordt ook gebruikt in speciale luidsprekers van B&W voor Home Theater, maar met de CCM663SR kun je de luidspreker in het plafond monteren en nog steeds genieten van een extra mooi akoestisch resultaat.

Hier vind je de technische tekeningen

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)48-30.000 Hz
Gevoeligheid89 dB
Impedantie8 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM663SR

Aanbevolen producten

Muzieksysteem met streaming
€ 699,00 / stuk
NAD M10 V2 Muzieksysteem met streaming
Muzieksysteem met streaming
€ 3.299,00 / stuk
Eindversterker voor CI
€ 1.599,00 / stuk