Skip to content

Bowers & WilkinsCCM664SRPlafondluidspreker

Betaalbare 6" luidspreker die stereogeluid geeft uit een speaker. Past perfect in kleine kamers of als zij-/achterluidspreker in je home cinema.
stuk€ 399,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

B&W CCM664SR - 6" plafondluidspreker met vol stereogeluid voor een niet te kloppen prijs

De CCM664SR is een 6" (150 mm) tweeweg plafondluidspreker, die je middels de dual voice coil en dubbele tweeter een volledig stereo-signaal van een luidspreker kan bieden. Dit maakt het ideaal voor alle toepassingen waarbij je achtergrondmuziek van goede kwaliteit wilt, zonder meer sprekers dan absoluut noodzakelijk is te moeten installeren, bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. De CCM664SR is een praktische oplossing voor een langwerpige kamer waar anders een gelijkmatige geluid moeilijk te bereiken is.

Perfect als zij/achter luidspreker in een Home Theater

De CCM664SR is uitgerust met een stereo/surround schakelaar aan de achterzijde, waardoor het bijzonder geschikt is om als zij/achter luidspreker in een Home Theater set in de budgetklasse te fungeren. In de surround-modus sluit je slechts één kanaal aan, dan worden de hoge frequenties aan de twee tweeters toegevoerd voor een diffuse weergavekarakteristiek, die het gevoel van ruimte in het filmgeluid geeft. Dit dipool principe wordt ook gebruikt in speciale luidsprekers van B&W voor Home Theater, maar met de CCM664SR kun je de luidspreker in het plafond wegwerken en nog steeds genieten een extra mooi akoestisch resultaat.

Uitzonderlijk eenvoudige installatie zonder gereedschap

De CCM664SR is uitzonderlijk eenvoudig in het plafond te installeren. Zodra het uitsparingsgat is gemaakt kun je de gereedschapskist wegzetten en de rest met je blote handen doen. Met het chique QuickDog systeem van B&W begin je met het aanbrengen van de afzonderlijke montagebeugel op de muur met behulp van veerklemmen. Daarna moet je de kabeleinden vastmaken in de twee drukaansluitingen en klik je de luidspreker op zijn plaats. Tot slot zet je de magnetische grille er op. De hele operatie is in een oogwenk gefikst, en je hebt constant beide handen vrij voor deze klus. Makkelijker kan het haast niet.

De elegante en superdunne rand rond de luidspreker steekt slechts 4 mm uit het oppervlak, zodat de luidspreker bijna onzichtbaar is als deze eenmaal is geïnstalleerd. De grill kan natuurlijk worden overgeschilderd in de kleur die je wenst.

Hier vind je de technische tekeningen

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)48-30.000 Hz
Gevoeligheid88 dB
Impedantie8 ohm

Accessoires voor de Bowers & Wilkins CCM664SR