Skip to content
Met een paar mooie wandluidsprekers kun je alle kanten op, van discrete achtergrondmuziek tot compromisloos hifi-geluid en home-cinema. Ze geven je TV een krachtig geluid, en je kunt ze ook gebruiken voor een stereo- of surroundsysteem dat vergelijkbaar is met loodzware luidsprekers in een hogere prijsklasse.

Echt hifi-geluid uit
de muur
Video met Dan

Inbouwgeluid zijn een briljante oplossing als je gaat renoveren of een nieuw huis laat bouwen. Maar je kunt ze vaak ook in een bestaande muur inbouwen. Met de juiste oplossing krijg je een schitterend en discreet interieur, en echt hifi-geluid voor je muziek, TV en films. Het geluid komt namelijk van voren en op de juiste hoogte, net als bij een traditionele hifi-installatie.

Kies de
wandluidsprekers
die je nodig hebt

Om je keuze voor wandluidsprekers eenvoudiger te maken, kun je je het beste eerst afvragen welke traditionele luidsprekers je gekozen zou hebben. Als je bijvoorbeeld een paar compacte en betaalbare luidsprekers zou kopen – bijvoorbeeld voor het geluid uit je TV – kun je een inbouwmodel van DALI of Bowers & Wilkins kiezen.

Voor echt hifi-geluid kun je je grote vloerluidsprekers vervangen door een paar goede in-wall luidsprekers, eventueel aangevuld met een aparte subwoofer die je heel discreet kunt opbergen, bijvoorbeeld in een elegant TV-meubel. Dan heb je een systeem waar je oren – en je ogen – blij van worden. Voor een home-cinema kun je een exclusief wandluidsprekersysteem kiezen voor je voorkanalen en dit aanvullen met discrete plafondluidsprekers voor de zij- en achterkanalen.

Wandluidsprekerswerken hetzelfde als gewone luidsprekers, en dus heb je een installatie nodig die er muziek naartoe kan sturen – via kabels die je hebt weggewerkt in je muren. Bijvoorbeeld een streamingoplossing van Sonos of Bluesound, die je direct kunt bedienen via je telefoon. Daar kunnen wij je uiteraard mee helpen.

Luidsprekers voor in
de muur

Maak nu een
gratis
afspraak

Wij willen je graag het allerbeste en meest persoonlijke advies geven. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek – dan ben je al een eind op weg naar een geweldig resultaat. En als je nog vragen hebt, kun je ook altijd terecht bij een van onze winkels.

Kom eens langs bij een van onze winkels en vraag naar onze inbouwoplossingen. Als je nog nooit hebt ervaren hoe goed in-wall kan klinken, staat je nog heel wat te wachten! We kunnen je ook wegwijs maken in de diverse mogelijkheden om perfect geluid in het hele huis te krijgen. En als het nodig is, komen we gewoon bij je langs voordat we een systeem voor je samenstellen.