Skip to content

47 producten
TDAI-3400
Lyngdorf TDAI-3400
Geïntegreerde versterker
€ 5.799 / Systeem
M66
Voorversterker
€ 5.999 / Stuk
D3045
Geïntegreerde versterker
€ 799 / Stuk

Een geïntegreerde stereoversterker is een apparaat waarmee u uw cd-speler, streamingdiensten, platenspelers en meer kunt aansluiten en voldoende vermogen (watt) krijgt voor uw luidsprekers of koptelefoon. Sommige modellen worden geleverd met surround, Bluetooth, Wi-Fi-streaming en audiosystemen voor meerdere kamers en u kunt ook kiezen voor een aparte voorversterker en volumeregeling. Dit betekent dat u uw geld terugverdiend aan hifi en audio-ervaringen!

Ga all in met een goede versterker

Een goede versterker is de alfa en omega als u het beste uit uw audiosysteem wilt halen. Naast vele andere opties, kunt u in sommige NAD-modellen een ingebouwde Bluesound-module krijgen, zodat u geen extra doos voor draadloze audio streaming hoeft te hebben.

U kunt ook andere versterkers met ingebouwde streaming krijgen, bijvoorbeeld het indrukwekkende HEOS-audiosysteem van Denon.

Een goede versterker betekent dat u alle opties heeft qua luidsprekers. Dit betekent dat u kunt kiezen voor grote staande luidsprekers of een paar kleinere compacte luidsprekers die u aan de muur kunt hangen of op een plank kunt plaatsen.

Dit betekent dat u kunt kiezen voor grote staande luidsprekers of een paar kleinere compacte luidsprekers die u aan de muur kunt hangen of op een plank kunt plaatsen. Het verschil is dat de meeste mensen hun CD spelers hebben vervangen of gecombineerd met een streaming-apparaat. Op die manier bent u niet langer beperkt door de CD-collectie, want u kunt deze aanvullen met een veel breder scala aan muziek van verschillende streamingdiensten (Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, SoundCloud, YouMusic en nog veel meer).

Wat is een versterker en wat doet deze?

De versterker is het onderdeel van een audiosysteem dat ervoor zorgt dat er voldoende watt, met andere woorden vermogen, is voor uw luidsprekers of koptelefoon om geluid te produceren. Sommige versterkers staan los van elkaar, terwijl andere zijn ingebouwd in verschillende soorten luidsprekers.

Een zogenaamde actieve luidspreker heeft een eigen ingebouwde versterker, zodat hij als een aparte stereo-installatie kan worden gebruikt, wat het een goede oplossing maakt als u een ruimtebesparend alternatief wilt voor een complete geluidsinstallatie.

Subwoofers hebben ook hun eigen ingebouwde versterkers, wat nodig is om dat diepe basgeluid uit een zeer kleine behuizing te krijgen. De versterker in een subwoofer kan echter niet de hoofdversterker vervangen die nodig is in uw geluidssysteem, dus ook al heeft u een subwoofer, u zult een soort van versterker nodig hebben.

Geniet van geluid van hoge kwaliteit in elke kamer

Om het meeste uit uw streaming systeem te halen, is het een goed idee om in elke kamer van uw huis een speler te hebben - in ieder geval die waar u naar muziek luistert. Dat betekent echter niet dat u overal ruimte moet maken voor complete stereo-installaties. U kunt eenvoudig en elegant een draadloze versterker combineren met een aantal goede luidsprekers om te gebruiken in uw keuken of serre, zodat u een goede ervaring krijgt waar niet al te veel ruimte voor nodig is.

Ondanks dat er veel modellen zijn om uit te kiezen, is een echte hifi oplossing met een versterker en twee aparte speakers nog steeds de onbetwiste nummer één oplossing, als u geïnteresseerd bent in geluidskwaliteit.

Kies een versterker met veel opties

Zoals het geval is met luidsprekers, zijn er ook veel opties als het gaat om versterkers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een eindversterker met Bluetooth, zodat u een eenvoudig en slim alternatief hebt voor de draadloze Wi-Fi-oplossingen. Als u gebruik maakt van Bluetooth of Wi-Fi dan hoeft u geen kabels aan te sluiten die uw zicht op een anders eenvoudig en schoon interieur kunnen irriteren.

U kunt uw versterker ook gebruiken met uw tv, zodat u films en series met een geweldig hifi-geluid in stereo kunt bekijken. De meeste versterkers zijn precies op deze functie voorbereid, zodat u het geluidsvolume kunt regelen en de versterker direct vanaf de afstandsbediening van uw TV kunt in- en uitschakelen. Daarna hoeft u alleen nog maar achterover te leunen in de bank en te genieten van het entertainment op het scherm en uit de luidsprekers.

Verberg uw versterker of laat hem trots zien

Als u uw versterker niet in het zicht wilt hebben, kunt u hem verstoppen in een van de vele slimme hifi-meubels. Door de draadloze werking via Bluetooth en Wi-Fi hoeft u hem niet steeds te kunnen bereiken, zodat u hem zonder problemen in een meubelstuk kunt verbergen - bijvoorbeeld van clic of unnu - zodat u een elegante oplossing krijgt die bij uw inrichting past. Als u een traditionele versterker heeft, kunt u deze verbergen achter een elegante stoffen deur waar de signalen van uw afstandsbediening gemakkelijk doorheen kunnen gaan.

Hifi-fabrikanten richten zich tegenwoordig niet alleen op de technologie maar ook het design is belangrijk. Daarom kan een versterker er heel elegant uitzien, zodat u hem niet eens wilt verbergen, maar wilt gebruiken als onderdeel van het interieur.

Versterkers zijn gemaakt in veel verschillende maten zodat u kunt kiezen voor een kleine of mini-versie, als u wilt dat het zo weinig mogelijk ruimte in beslag neemt. U kunt ook het tegenovergestelde doen en kiezen voor een grote, robuuste versterker die een stedelijke en coole uitstraling aan de ruimte geeft.

NAD - een populaire serie versterkers

Als u nog niet bekend bent met NAD, wordt het tijd dat we u vertellen over het populaire merk. De echte naam is New Acoustic Dimension, maar het merk gebruikt de makkelijkere afkorting NAD.

NAD zit achter verschillende versterkers vol met draadloze opties, echt hifi-geluid en veel spannende functies.

Het merk was een van de eersten die ons de stereo-installaties van de toekomst gaf en ons bevrijdde van aparte streamingboxen en extra kabels.

Sommige versterkers van het merk hebben Chromecast en Bluesound geïntegreerd, zodat u de mogelijkheid hebt om constant te streamen. Als u kiest voor een versterker met geïntegreerde Bluesound betekent dit dat de versterker een draadloos multi-room systeem bevat, zodat u kunt genieten van draadloze muziek en draadloos gebruik in elke kamer van uw huis.

Voeg de juiste luidsprekers toe aan uw versterker en u heeft een volledig gebouwde draadloze muziekoplossing die overal in uw huis werkt.

Bovendien krijgt u in NAD-versterkers zowel analoge als digitale ingangen, zodat u alles kunt aansluiten, bijvoorbeeld uw platenspelers en kunt genieten van uw oude LP's in goede geluidskwaliteit.

Bezoek uw lokale HiFI Klubben-winkel

Als u problemen heeft met het navigeren door de wereld van hifi en u heeft hulp nodig of meer informatie over versterkers, dan bent u altijd welkom om een bezoek te brengen aan een van onze winkels. Daar helpen we u zo goed als we kunnen.

Wij kunnen u de verschillende soorten versterkers laten zien, u vertellen over de voor- en nadelen van de modellen en u uiteindelijk begeleiden naar de oplossing die het beste bij uw wensen en behoeften past.

Wij raden u aan om altijd een winkel te bezoeken, zodat u de versterkers kunt zien en beluisteren, maar als het niet mogelijk is, kunt u ook contact met ons opnemen via onze website waar wij klaar staan om u te helpen.