Skip to content

7 producten
7 producten
  NAD C538 CD-speler
  CD-speler
  € 489,00 / stuk
  36
  Denon DCD-600NE CD-speler
  Denon DCD-600NE
  CD-speler
  € 299,00 / € 318,00 / stuk
  27
  Denon DCD-900NE CD-speler
  Denon DCD-900NE
  CD-speler
  € 345,00 / € 379,00 / stuk
  61
  NAD C568 CD-speler
  CD-speler
  € 999,00 / stuk
  9
  Denon DCD-1700NE CD-speler
  Denon DCD-1700NE
  CD-speler
  € 1.399,00 / € 1.499,00 / stuk
  2

  CD-spelers

  Als u nog steeds van uw cd-collectie geniet, verdienen uw cd's de best mogelijke behandeling. Een goede cd-speler haalt het beste uit uw stereo-installatie terwijl deze meestal een beter geluid levert en makkelijker te bedienen is dan dvd- en Blu-ray-spelers. Sommige modellen kunnen ook SACD-discs met hoge resolutie afspelen.

  CD-spelers - de perfecte combinatie van retro en modern

  Sommigen beweren dat de tijd voor CD's en CD-spelers voorbij is, maar daar zijn we het niet per se mee eens. Velen van ons hebben nog steeds een grote collectie cd's met al onze favoriete artiesten, en we gaan direct terug naar bijzondere herinneringen wanneer we naar bepaalde nummers of albums luisteren.

  Tegenwoordig zijn veel albums ook te vinden op verschillende streamingdiensten, maar het geeft misschien niet hetzelfde gevoel als de schijf in een authentieke cd-speler stoppen. En waarom zou u niet naar het echte werk luisteren, als u de cd-collectie toch al heeft?

  Bewaar uw CD's op een harde schijf

  In sommige cd-spelers kunt u uw cd's direct naar een ingebouwde harde schijf rippen - met andere woorden, kopiëren - zodat u van uw favorieten kunt genieten zonder dat u de cd's in de speler hoeft te plaatsen. Zelfs als uw speler geen ingebouwde harde schijf heeft, kunt u nog steeds uw CD's rippen, zodat u ze op uw computer of een externe harde schijf hebt. Dit betekent ook dat u niet al uw CD's in de woonkamer hoeft te plaatsen - u kunt er eenvoudigweg voor kiezen om alleen uw favorieten weer te geven en de rest op zolder of in de kelder op te slaan, zodat ze nog steeds binnen handbereik zijn zonder dat er stof in de woonkamer wordt opgevangen.

  Denon - altijd een klassieker

  Er waren, en er zijn nog steeds veel fabrikanten die CD-spelers verkopen. Er is dus nog steeds genoeg keuze, en een van de populairste is de Japanse electronisch bedrijf Denon.

  De CD-spelers van Denon zijn voor iedereen, omdat ze in verschillende prijsklassen verkrijgbaar zijn. Over het algemeen zijn hun CD-spelers perfect voor mensen die een hoogwaardig ontwerp willen en tegelijkertijd hun CD's op de best mogelijke manier willen behandelen. Door een van hun CD-spelers te koppelen aan een van hun versterkers krijgt u een hemelse combinatie. Zo gaat u terug naar vervlogen tijden, of het nu uw eerste liefde is of uw laatste concert.

  Natuurlijk vindt u ook andere merken in HiFi Klubben, en we hebben alle CD-spelers in ons assortiment zelf uitgezocht om er zeker van te zijn dat u de beste geluidservaring krijgt, of u nu kiest voor een groot of een klein model.

  Geweldig geluid met een geweldig ontwerp

  Als u hebt besloten om uzelf en uw CD's te verwennen met een voortreffelijke cd speler, moet u ook zelf de tijd nemen om een ontwerp te vinden dat naar uw smaak is en er goed uitziet in uw huis.

  De CD-spelers zijn verkrijgbaar in zowel slanke ontwerpen als grotere modellen met een meer robuuste uitstraling. De meeste spelers hebben een stijlvol aluminium frontpaneel dat u kunt kiezen in zwart, zilver of grafiet.

  De kleine voetjes op de speler variëren ook in design. Sommige zijn zo dun dat u ze nauwelijks kunt zien.

  Als u de perfecte plek voor uw nieuwe CD-speler heeft gevonden dan moet u kijken of er ruimte voor is. Sommige modellen zijn breder dan andere en het zou zonde zijn om een nieuwe CD-speler mee naar huis te nemen die twee centimeter breder blijkt te zijn dan de plek die u ervoor hebt gekozen. U vindt de afmetingen van elke speler onder de specificaties, zodat u gemakkelijk kunt zien of een speler op een specifieke plaats in uw huis past.

  Natuurlijk is de keuze van het ontwerp aan u, maar aangezien een CD-speler vaak in een boekenkast of op een plank wordt geplaatst, is het een goed idee om een model te vinden waarvan u denkt dat het er mooi uitziet, zodat u er ook op andere momenten van kunt genieten dan wanneer het de nummers van uw favoriete CD's afspeelt.

  Bezoek HiFi Klubben en probeer het uit voor u het koopt

  Bij het winkelen bij HiFi Klubben heeft u altijd de mogelijkheid om een van onze winkels te bezoeken en de producten te bekijken, te proberen en te voelen voordat u de uiteindelijke beslissing neemt over uw nieuwe CD-speler.

  Wij staan klaar met een goed advies en wij beantwoorden graag al uw vragen, zodat u geen twijfels heeft bij de keuze van het uiteindelijke model.

  Bij een bezoek aan uw lokale HiFi Klubben-winkel kunt u ook uw mogelijkheden zien om uw systeem te upgraden met verschillende luidsprekers, en geïnformeerd worden over mogelijke aanbiedingen, zodat u zowel een goede als goedkope CD-speler mee naar huis kunt nemen.