Skip to content
Lyngdorf CD-2 CD-speler

LyngdorfCD-2CD-speler

Als je alleen het beste wilt voor je CDs is dit dé oplossing voor jou. Schitterende geluidskwaliteit in exclusief aluminium slimline-ontwerp.
stuk€ 2.699,00
Levertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit DenemarkenLevertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit Denemarken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Lyngdorf CD-2 – compromisloze high-end CD-speler

De CD-2 is een compromisloze high-end CD-speler met een elegant slimline-ontwerp. De superstevige mechanische constructie, state-of-the-art technische oplossingen en intelligente upsampling tot 24-bit geven je CDs een prachtig geluid.

Verbetert het geluid van iedere installatie Dankzij een digitaal 24-bit/192 kHz uitgangssignaal is de CD-2 de perfecte aanvulling op de digitale Lyngdorf-versterkers. Er komen bovendien steeds meer uitstekende digitale versterkers op de markt die gebruikmaken van deze signalen en hun ultrahoge resolutie. En ook je traditionele stereo-installatie gaat er veel beter door klinken.

Kortom: de CD-2 is een uitstekende aanvulling op alle installaties in het hoge kwaliteitssegment. Als je hebt gehoord hoe een gewone CD klinkt op de CD-2, begrijp je waarom HiFi klubben het traditionele tweekanaalsgeluid nog steeds 100% serieus neemt.

Highlights

  • Ongekende geluidskwaliteit Exclusief aluminium slimline-ontwerp Intelligente upsampling tot 24-bit/192 kHz Robuuste, trillingsvrije constructie Analoge en digitale uitgangen

  • Ongekende geluidskwaliteit Exclusief aluminium slimline-ontwerp Intelligente audio-upsampling tot 24-bit/192 kHz Robuuste, trillingsvrije constructie Vrijwel immuun voor elektromagnetische en digitale ruis Analoge en digitale uitgangen Eenvoudige bediening

Technische specificaties

Signaal-ruisverhouding114 dB

Accessoires voor de Lyngdorf CD-2