Skip to content

AudioQuestCarbonOptische kabel

Elegante en geavanceerde optische kabel voor een extreem gedetailleerd geluid. Verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 5 meter.
stuk€ 139,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Carbon Optical – exclusieve optische kabel voor serieuze installaties

De Carbon is een geavanceerde optische kabel van AudioQuest. De geleider bestaat uit 19 dunne optische vezels, waardoor deze constructie het LED-signaal in de kabel veel nauwkeuriger kan sturen.

De geringe lichtspreiding zorgt ervoor dat het digitale signaal vrijwel niet ‘uitgesmeerd’ wordt en voorkomt dus vervorming. Je kunt er dus op vertrouwen dat zelfs de allerkleinste details 100% intact doorkomen. Een serieuze oplossing voor serieuze installaties.

De Carbon is de perfecte keuze voor iedereen met een goede installatie die digitale signaaloverdracht gebruikt tussen een draadloze muziekstreamer (bijv. Sonos, HEOS of Bluesound) en een versterker/receiver. Of voor wie een CD-speler heeft die is aangesloten op een externe DAC of een versterker met digitale ingangen.

In tegenstelling tot digitale coaxkabels die elektrische impulsen geleiden, geeft een optische kabel een LED-signaal door. Het voordeel hiervan is dat het signaal geen last heeft van invloeden van buitenaf en dat er geen aardlussen kunnen ontstaan, zoals bij coaxkabels.

De AudioQuest Carbon is verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 5 meter. 

Highlights

  • Exclusieve optische vezel met 19 aparte geleiders en extra lage lichtspreiding
  • Extreem weinig jitter-vervorming
  • Nauwkeurig gepolijste uiteinden
  • Robuust en elegant ontwerp
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes van 0,75 tot 5 meter

Technische specificaties

Kabellengte (m)0,75