Skip to content
Marantz SACD 30n CD-speler

MarantzSACD 30nCD-speler

Prachtig muzikaal geluid voor al je digitale muziek: cd's en SACD's, je digitale bestanden en geïntegreerde streamingdiensten.
Zwart
stuk(s)€ 3.199,00
Niet op voorraad
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz SACD 30n - Complete digitale muziek speler met HEOS, Bluetooth, voice-control en schitterende bouwkwaliteit.

De SACD 30n voldoet aan alle eisen van de moderne audiofiel die een grote digitale muziekcollectie wil combineren met de bekende online muziekdiensten. De SACD 30n is een combinatie van een klassieke premium SA-CD/cd-speler met een moderne hub/voorversterker voor digitale bronnen. Hij speelt hoge resolutie bestanden, zoals FLAC HD en DSD af van uw thuisnetwerk, lokale USB-opslag en online bronnen, zoals streamingdiensten en internetradio. Hij is voorzien van HEOS streaming, spraak- en multiroomondersteuning en DAC-functionaliteit, evenals Apple AirPlay 2 en Bluetooth-integratie. De SACD 30n is toekomstbestendig en geschikt voor bestandsformaten tot wel 11,2 Mhz quad-DSD en 384 kHz/32 bits PCM via USB-B/USD-DAC.

De SACD 30n is gebaseerd op zijn eigen discrete printplaat, de Hyper-Dynamic Amplifier Module of HDAM. De HDAM-technologie van Marantz bestaat uit honderden losse onderdelen op maat, in plaats van een kant-en-klare oplossing. Hierdoor overtreft hij standaard geïntegreerde circuits en biedt u de unieke muzikaliteit die u van Marantz gewend bent. 

De kern van de SACD 30n is een compleet nieuw SACDM-3L transportmechanisme dat uitsluitend gemaakt is om SA-CD's, cd's en muziek op data-cd's optimaal tot hun recht te laten komen. Dit nieuwe mechanisme belooft een uitzonderlijke geluidskwaliteit van conventionele cd's en SACD's. Als de SACD/cd-bron niet in gebruik is, wordt de voeding voor het schijfstation uitgeschakeld om ruis en interferentie te voorkomen. 

De optische en coaxiale digitale ingangen voor bestaande broncomponenten ondersteunen bestanden tot 192 kHz/24 bits. De SACD 30n bevat ook een asynchrone USB-B-ingang voor een directe verbinding met een computer. De USB-B-ingang ondersteunt PCM- en DXD-muziekbestanden tot en met 384 kHz/32 bit, alsmede DSD 2,8 MHz, DSD 5,6 MHz en DSD 11,2 MHz.

Testen van de Marantz SACD 30n

Meer afbeeldingen van de Marantz SACD 30n

Marantz SACD 30n CD-speler

Highlights

 • Ongekende geluidsafstemming door Sound Master van Marantz
 • HEOS-streamingsysteem ingebouwd
 • Te gebruiken als hoogwaardige D/A-converter / voorversterker
 • nauwkeurig SACDM-3L loopwerk voor hoogwaardige (SA-)CD weergave
Nolan Thijs
Tilburg
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Nolan Thijs

 • Extreem zware en stabiele constructie, incl. aluminiumfront
 • Bovenplaat, zijkanten en voetjes van aluminium
 • Marantz' Musical Mastering-signaalbehandeling met 11,2 MHz DSD upsampling
 • Geavanceerd SACDM-3L transportmechanisme
 • Ruim voldoende ingangen en uitgangen
 • Hoogwaardige koptelefoonversterker
 • Geïntegreerde spraakbesturing
 • Systeemafstandsbediening

Technische specificaties

StreamingdienstenSpotify, Tidal, Soundcloud, Qobuz, Deezer, Tunein
TechnologieënAlexa, Google Assistant, Heos By Denon, Hi-Res
KleurZwart

Accessoires voor de Marantz SACD 30n

Aanbevolen producten