Skip to content

MUZIEK IS GEMAAKT VOOR
STEREO
– DEEL HET GELUID

Eén luidspreker is goed – twee luidsprekers is meer dan twee keer zo goed. Met twee luidsprekers luister je namelijk naar echte stereo en krijg je een veel rijkere ervaring met diepte en realisme. Stereo maakt een ENORM verschil en jij kan het beleven bij HiFi Klubben.

Waarom een
speaker
delen?

Het doet pijn, maar het was nodig. We hebben voor jou een van onze mooiste stereoluidsprekers doormidden gezaagd. We willen je namelijk vertellen waarom rechts en links beter zijn dan één in het midden.

Luister jij naar muziek op een draagbare draadloze luidspreker en heb je verder geen interesse in die grote oude installatie van je vader die in de garage staat? Prima joh. Natuurlijk is het lekker dat je al je muziek binnen handbereik hebt, waar je ook bent. Maar muziek uit één luidspreker (mono) geeft je nooit het gevoel dat je in dezelfde ruimte bent met je favoriete artiest die voor je neus staat te spelen. De muziek wordt een soort behang en op den duur raak je gewend aan de vlakke klanken. Je verdient gewoon beter.

Je moet echt tenminste één plek in je huis hebben waar je kunt genieten van muziek zoals het was bedoeld. Kom snel naar HiFi Klubben en laat ons je favoriete nummer draaien – volle bak, in stereo. Wij willen geweldig geluid namelijk graag met je delen!

Meest populaire
producten

Drie oplossingen voor perfecte
stereo
– kies er maar een

Je kunt op verschillende manieren mooi stereogeluid krijgen en het hangt grotendeels van jouw smaak en behoeften af wat de beste optie is. Hier vind je een aantal mogelijkheden.

Het grote publiek heeft gesproken

Wat betekent
stereo
voor jou?

Waar denk je aan als ik ‘stereo’ zeg? Een grote, lompe installatie met enorme bruine luidsprekers? Zo was het vroeger misschien, maar de tijden zijn veranderd. Kijk hoe Daan de straat op gaat om je te laten zien hoe simpel en mooi stereogeluid er tegenwoordig uit kan zien.

Actieve
stereoluidsprekers
met geïntegreerde installatie

Luidsprekers met geïntegreerde installatie – ook wel actieve luidsprekers genoemd – worden steeds populairder, en dat is niet zo gek. De versterker en andere elektronica zijn in de luidsprekers geïntegreerd, zodat je kunt genieten van echte hifi-stereo zonder extra apparatuur.

Het geluid is vergelijkbaar met dat van een traditionele stereo-installatie en je krijgt er ook nog een heleboel slimme opties bij. Stream muziek vanaf je telefoon met Bluetooth, luister naar heerlijk hifi-stereogeluid van je tv, sluit de luidsprekers rechtstreeks aan op je draaitafel, of gebruik ze als je zit te gamen – actieve luidsprekers kunnen het allemaal!

Goede actieve stereoluidsprekers zijn net zo duur als een goedkope soundbar, maar het geluid is stukken beter. Aan de andere kant van het spectrum vind je geavanceerde high-end luidsprekers die zich kunnen meten met de beste traditionele installaties. Actieve luidsprekers zijn een prima oplossing voor als je graag naar je installatie luistert, maar er liever niet naar kijkt.

Bekijk onze
actieve luidsprekers
met geïntegreerde installatie

Grote, kleine en
slimme
stereo-installaties

Een traditionele stereo-installatie bestaat uit twee traditionele (passieve) luidsprekers die met kabels met een aparte installatie zijn verbonden. De luidsprekers kunnen niet zelfstandig afspelen, dus je hebt een versterker nodig om het vermogen te leveren om de luidsprekers aan te sturen en de muziek af te spelen. Het is niet zo moeilijk, maar je kunt het op allerlei manieren doen.

Voor hardcore liefhebbers kunnen versterkers en luidsprekers niet groot genoeg zijn. De wetten van de natuurkunde gelden nog steeds. Je hebt nou eenmaal veel watt en een paar flinke vloerluidsprekers met een ronkende bas nodig als je het allerbeste geluid wilt.

Tegenwoordig heb je echter veel meer mogelijkheden dan vroeger. Nu zijn er kleine, elegante systemen met veel vermogen en stereo, die echt schitterend geluid bieden, inclusief streamen en alle slimme opties waar je naar op zoek bent. Topkwaliteit is er in alle soorten en maten – keuze genoeg!

Bekijk al onze
stereo-installaties

Draadloze
luidsprekers
voor stereo en multiroom

Multiroom met draadloze luidsprekers is een briljante uitvinding. Hiermee kun je in elke kamer in huis muziek streamen en jij en je gezin kunnen de hele boel bedienen vanaf de mobiel. Wist je dat je ook geweldig draadloos stereogeluid kunt krijgen, voor een geweldige geluidservaring overal in huis?

HiFi Klubben heeft drie verschillende multiroomsystemen – Sonos, Bluesound en Denon HEOS – en met al deze systemen kun je echte rechts/links stereo afspelen via twee draadloze luidsprekers. Zo krijg je het meest authentieke geluid.

Een installatie met twee luidsprekers werkt net zo eenvoudig als één enkele luidspreker. Je krijgt echter veel beter geluid, waarvan je echt gaat genieten als je je favoriete nummers op je telefoon selecteert. Haal alles uit je muziek met echte stereo!

Bekijk onze
draadloze
multiroomluidsprekers

Deel geluid
in je hele huis

Alles klinkt beter in stereo, dus trakteer jezelf eens op zo’n geweldige ervaring. Vooral als het gemakkelijk en slim kan. Je TV is een logisch startpunt, maar er zijn natuurlijk allerlei andere opties. Hier vind je er een paar.

Kom langs voor een
demonstratie

Bij HiFi Klubben staan we altijd voor je klaar met een mooie demonstratie van jouw favoriete product. Dan kun je namelijk het verschil zien en horen voordat je iets koopt. In deze video zie je drie verschillende stereo-installaties in drie verschillende prijsklassen. Kijk maar! :-)
Ervaar het nu bij HiFi Klubben

ECHT HIFI-GELUID IN EEN
ELEGANT
DESIGN

FORTE Mk2 van Argon Audio is de perfecte keuze voor als je op zoek bent naar een stijlvolle oplossing voor je TV-geluid en draadloze muziek. Alle elektronica is in de luidsprekers ingebouwd en het geluid evenaart moeiteloos dat van een traditioneel hifi-systeem. Exclusieve finish in matte lak of notenhout.
Meer informatie

Groots geluid en
veel
mogelijkheden

De FENRIS-luidsprekerserie van Argon Audio heeft alles wat je nodig hebt voor TV-geluid en muziek, zonder enorme installatie of een negatief saldo op je bankrekening. Dit is echte hifi-kwaliteit voor de prijs van een soundbar!
Meer informatie