Skip to content

Groots geluid en
veel
mogelijkheden

De FENRIS-luidsprekerserie van Argon Audio heeft alles wat je nodig hebt voor TV-geluid en muziek, zonder enorme installatie of een negatief saldo op je bankrekening. Dit is echte hifi-kwaliteit voor de prijs van een soundbar!

De FENRIS is een complete muziekinstallatie, die netjes is weggewerkt in de luidsprekers. Zo krijg je een schitterend geluid met een minimum aan kabels en apparaten. Hij heeft een echt hifi-stereogeluid, muziekstreaming via Bluetooth, supersimpel en heel goed TV-geluid met HDMI en ingangen voor andere audiobronnen, waaronder een draaitafelingang. Dit alles met een eenvoudig en stijlvol Scandinavisch design. Wat wil je nog meer?

Je kunt kiezen tussen drie FENRIS-modellen in verschillende formaten en met verschillende afwerkingen. Ze hebben allemaal een goed geluid en zitten vol slimme functies. Luister zelf maar en kies het model dat het best bij je past. Wil je een compact model voor in de boekenkast of een krachtige vloerluidspreker met een geluid dat je middenrif een flinke massage geeft? De FENRIS heeft het allemaal, inclusief een strak, Scandinavisch ontwerp.

Dus kom snel naar HiFi Klubben en ontdek de FENRIS van Argon Audio – echt hifi-geluid voor de prijs van een soundbar!

Welke
FENRIS
past bij jou?

Argon Audio FENRIS A4 Compacte luidsprekers - Actief
Compacte luidsprekers - Actief
€ 399,00 / set
52
Argon Audio FENRIS A5 Compacte luidsprekers - Actief
Compacte luidsprekers - Actief
€ 499,00 / set
41
Argon Audio FENRIS A55 Vloerstaande luidsprekers - Actief
Vloerstaande luidsprekers - Actief
€ 699,00 / set
13

PERFECT TV-GELUID IN STEREO MET
SUPERSIMPELE
BEDIENING

Via HDMI kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan krijg je dus goed geluid én een handige bediening, met automatisch aan-/uitzetten. Ga maar lekker op de bank zitten en geniet van het geluid uit je TV!

ALLE
STREAMINGMUZIEK
BINNEN HANDBEREIK

Met Bluetooth 5.0 kun je muziek streamen vanaf je telefoon, tablet of computer – streamingservices, je eigen muziekverzameling of bijvoorbeeld YouTube en Netflix. Met Bluetooth is het allemaal doodeenvoudig.

IDEAAL VOOR JE
DRAAITAFEL

De FENRIS heeft een draaitafelingang en een geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, zodat je direct een draaitafel kunt aansluiten. Geniet dus van het nostalgische, warme en knisperende geluid van je favoriete LP’s.

GOED GELUID, BETERE
GAMING

Met goed geluid zijn je games eindeloos veel leuker. Bijvoorbeeld met een paar compacte FENRIS-luidsprekers op je bureau en een subwoofer om alle explosies wat extra volume te geven. Speel je games via de TV? Probeer dan een paar vloerluidsprekers!

STIJLVOL
SCANDINAVISCH ONTWERP

Goed geluid is natuurlijk heel fijn, maar je apparatuur moet er uiteraard ook leuk uitzien. De FENRIS heeft een strak en stijlvol Scandinavisch design en kan met of zonder luidsprekerdoek worden gebruikt. Kies de finish die past bij jouw interieur.

Argon Audio FENRIS-serie

 • FENRIS A4

  • Ultracompact formaat
  • 4”-basspeaker
  • Voor kleinere kamers, een bureau of een compact TV-meubel
 • FENRIS A5

  • Meer bas en meer vermogen
  • 5,25”-basspeaker
  • Goede en compacte allrounder
 • FENRIS A55

  • Krachtige vloerluidspreker
  • 2 x 5,25”-basspeaker
  • Voor grote kamers en een indrukwekkend geluid

Aanbevolen
producten

Argon Audio FENRIS A4 Compacte luidsprekers - Actief
Compacte luidsprekers - Actief
€ 399,00 / set
52
Argon Audio FENRIS A55 Vloerstaande luidsprekers - Actief
Vloerstaande luidsprekers - Actief
€ 699,00 / set
13
Argon Audio FENRIS A5 Compacte luidsprekers - Actief
Compacte luidsprekers - Actief
€ 499,00 / set
41
Argon Audio Solo Muziekstreamer
Muziekstreamer
€ 249,00 / stuk
67