Skip to content

Mooie hi-fi
Compleet
Stereosysteem

De FORTE Mk2-luidsprekerserie van Argon Audio is een complete installatie voor geweldig TV-geluid en draadloze muziek. Alle elektronica is geïntegreerd in de luidsprekers, dus je hebt verder geen extra apparaten nodig. De elegante finish in matte lak of notenhout maakt het plaatje compleet.

Argon Audio heeft met de FORTE-serie een reeks exclusieve actieve luidsprekers ontworpen, waarin aan elk detail is gedacht. In tegenstelling tot de meer betaalbare FENRIS-serie is de FORTE-kast afgewerkt met een elegante finish in matte lak of notenhout. Het geluid is daarnaast gedetailleerder en dynamischer dankzij betere speakers en een geavanceerde ingebouwde versterker. Als je de woonkamer liever vult met goed geluid dan met een grote installatie en kabels, dan is dit een schitterende oplossing, zelfs als je nogal kieskeurig bent.

De FORTE Mk2 kan moeiteloos de strijd aan met traditionele hifi-installaties, en als je tegelijkertijd simpel TV-geluid met HDMI, Bluetooth en een directe draaitafelingang krijgt, dan heb je echt de perfecte oplossing voor muziek en geweldig geluid.

3 modellen
Welke FORTE Mk2 past bij jou?

Je kunt kiezen uit drie FORTE Mk2-modellen in verschillende formaten, allemaal met topgeluid, een geweldige afwerking en slimme functies. Wil je een compact model voor in de boekenkast of een krachtige vloerluidspreker met een geluid dat je middenrif een flinke massage geeft? De FORTE Mk2 heeft het allemaal, inclusief een strak, Scandinavisch ontwerp. Luister zelf maar en kies het model dat het best bij je past.

Dus kom snel naar HiFi Klubben en ontdek de FORTE Mk2 – echt hifi-geluid op een slimme manier!

Perfect tv-geluid in stereo met
supersimpele
bediening

Via HDMI kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan krijg je dus goed geluid én een handige bediening, met automatisch aan-/uitzetten. Ga dus lekker op de bank zitten en geniet van geweldig geluid uit je TV!

Alle
streamingmuziek
binnen handbereik

Met Bluetooth 5.0 kun je muziek streamen vanaf je telefoon, tablet of computer – streamingservices, je eigen muziekverzameling of bijvoorbeeld YouTube en Netflix. De FORTE Mk2 kan het allemaal!

Ideaal voor je
draaitafel

De FORTE Mk2 heeft een draaitafelingang en een geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, zodat je direct een draaitafel kunt aansluiten. Geniet dus van het nostalgische, warme en knisperende geluid van je favoriete LP’s.

Goed geluid
betere gaming

Met goed geluid zijn je games eindeloos veel leuker. Bijvoorbeeld met een paar compacte FORTE Mk2-luidsprekers op je bureau en een subwoofer om alle explosies wat extra volume te geven. Speel je games via de TV? Probeer dan een paar krachtige vloerluidsprekers!

Exclusief
Scandinavisch
ontwerp

De FORTE Mk2 heeft een strak en stijlvol Scandinavisch design en kan met of zonder luidsprekerdoek worden gebruikt. Kies uit zwarte of witte matte lak of elegant notenhout, altijd met bijpassende sierring van echt aluminium. Wat past het beste bij jouw interieur?

Argon Audio FORTE Mk2-serie

 • FORTE A4 Mk2

  • Mooie afwerking
  • Ultracompact formaat
  • 4”-basspeaker
  • Voor kleinere kamers, een bureau of een compact TV-meubel
 • FORTE A5 Mk2

  • Mooie afwerking
  • Meer bas en meer vermogen
  • 5,25”-basspeaker
  • Goede en compacte allrounder
 • FORTE A55 Mk2

  • Mooie afwerking
  • Krachtige vloerluidspreker
  • 2 x 5,25”-basspeaker
  • Voor grote kamers en een indrukwekkend geluid

Aanbevolen
producten

Groots geluid en
veel
mogelijkheden

De FENRIS-luidsprekerserie van Argon Audio heeft alles wat je nodig hebt voor TV-geluid en muziek, zonder enorme installatie of een negatief saldo op je bankrekening. Dit is echte hifi-kwaliteit voor de prijs van een soundbar!
Meer informatie