Skip to content
Stereosysteem

Bluesound POWERNODE EDGE (N230) + FORUS 5

€ 824,00set
Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 30 juli 2024
  -
Betaalbare streamingsysteem dat soundbars en draadloze smart-luidsprekers aftroeft. Een geweldige oplossing voor muziek en TV-geluid

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound POWERNODE EDGE (N230) + Argon Audio FORUS 5 – supercompacte en betaalbare hifi-installatie met streaming, multiroom en supersimpel TV-geluid

 • Installatie en luidsprekers met een compact, elegant ontwerp
 • Muziek streamen, internetradio en je eigen collectie afspelen via de remote-app op je telefoon
 • Apple AirPlay 2 en Bluetooth met tweerichtingsfunctie voor draadloze koptelefoon
 • Supersimpel TV-geluid met controle via de afstandsbediening van de TV

Denk je dat kleine draadloze luidsprekers de toekomst zijn? Mooi niet! Er is namelijk nog steeds niets dat op kan tegen echt hifi-geluid. Voor dit supercompacte Bluesound-systeem hebben we gekozen voor de betaalbare FORUS 5 van het Deense Argon Audio. Een combinatie die net zo slim is als die zogenoemde ‘smart-luidsprekers’, maar dan met superveel mogelijkheden. En ook al kan dit systeem nóg betere luidsprekers aan, je krijgt nog steeds een geluid waar geen soundbar of smart-luidspreker ooit bij in de buurt zal komen.

De Bluesound POWERNODE EDGE is een supercompact, stijlvol, betaalbaar en veelzijdig draadloos muzieksysteem. Perfect voor als je van geweldig geluid en slimme bediening houdt, maar niet de behoefte hebt om je muziek superhard af te spelen of naar grote knipperende apparaten in je kast te kijken. En je kunt zelf de finish kiezen die bij je past.

Je krijgt precies hetzelfde geweldige hifi-stereogeluid als bij een hoogwaardig traditioneel systeem, en geniale opties zoals draadloos muziek streamen, multiroom en TV-geluid. En als je een beter en krachtiger basgeluid wilt, kun je een aparte subwoofer toevoegen, net als bij een ‘smart-soundbar’.

Heel veel streaming – heel veel mogelijkheden

Je kunt ook ongekende hoeveelheden muziek streamen via TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. Je regelt alles heel eenvoudig en draadloos met de slimme BluOS-app op je smartphone/tablet.

In tegenstelling tot bij de meeste ‘smart-luidsprekers’ krijg je extra aansluitingen voor externe audiobronnen, zonder dat er adapters en andere trucjes aan te pas komen. Je kunt dus bijvoorbeeld ook naar een platenspeler luisteren, en je kunt het geluid ook doorsturen naar draadloze Bluesound-luidsprekers in andere kamers. Het enige wat je nodig hebt, is een platenspeler met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker.

Perfect voor de TV en multiroom

Bluesound heeft het heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. De POWERNODE EDGE heeft namelijk een HDMI-aansluiting, zodat je het volume enz. kunt regelen met de afstandsbediening van de TV. Sluit gewoon de TV aan met een HDMI-kabel, en voilà: schitterend TV-geluid op je installatie. De POWERNODE EDGE gaat tegelijkertijd met de TV aan en uit.

En als je muziek in meerdere kamers wilt, voeg je gewoon een andere Bluesound-luidspreker toe, bijvoorbeeld de PULSE FLEX, of een PULSE2 als je een grotere kamer hebt. Het is allemaal zo eenvoudig dat iedereen het kan gebruiken en binnen no-time muziek kan afspelen in het hele huis. Maar let op – als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer iets anders!

Argon Audio FORUS 5 – betaalbare en compacte hifi-luidspreker

De Argon Audio FORUS 5 is een compacte hifi-luidspreker met goed geluid voor muziek en TV. Hij heeft een eenvoudig, maar stijlvol ontwerp en bizar veel vermogen voor een bescheiden prijs. Hij heeft een muzikaal en gedetailleerd geluidsbeeld en je kunt de FORUS 5 gemakkelijk in een kast of op een plank zetten. Of je hangt hem aan de muur met de bijgeleverde muurbeugel.

Als de FORUS 5 niet de perfecte luidspreker voor jou is, helpt HiFi Klubben je natuurlijk graag om een goed alternatief te vinden. Wij hebben het grootste assortiment kwaliteitsluidsprekers in alle maten en prijsklassen.

Deze set bevat

Supercompact streaming muzieksysteem met glasheldere hi-fi voor draadloze muziek en TV-geluid. Voeg er luidsprekers naar keuze aan toe.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 566,00
Hou je van mooi geluid en een stijlvol ontwerp? En van kwaliteit voor een fijne prijs? Dan zijn dit misschien wel jouw nieuwe hifi-luidsprekers!
Aantal / 1 paar
Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 30 juli 2024 Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 30 juli 2024
Prijs€ 258,00

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Supercompact en elegant ontwerp
 • Geïntegreerde stereoversterker met kristalhelder hifi-geluid
 • Supersimpel TV-geluid via HDMI
 • Aansluitingen voor platenspeler en andere audiobronnen
 • Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke app-controller
 • Touchpanel van glas aan de bovenkant voor de meest noodzakelijke bediening
 • Apple AirPlay 2 en Bluetooth met tweerichtingsfunctie voor draadloze koptelefoon
 • Veel geïntegreerde streamingservices (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio enz.)
 • Volledig draadloze integratie met Bluesound-multiroomsysteem
 • Kan worden uitgebreid met een aparte subwoofer voor een nog betere en diepere bas, ook draadloos (apart verkrijgbaar)
 • Compacte hifi-luidsprekers met goed geluid

Tegens

 • Het systeem kan gemakkelijk betere luidsprekers aansturen
 • Geen geïntegreerde RIAA/phono-voorversterker voor platenspeler
 • Sommige andere modellen hebben meer vermogen
 • Voor voice-control is een aparte smart-luidspreker nodig (apart verkrijgbaar)
 • Sommige fullsize installaties hebben nog meer aansluitingen
 • Sommige andere oplossingen ondersteunen nog meer streamingservices

Accessoires voor de Bluesound POWERNODE EDGE (N230) + FORUS 5

Aanbevolen producten