Skip to content
Stereosysteem

Bluesound POWERNODE EDGE (N230) + OBERON 1

€ 1.024,00set
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Een streamingsysteem dat soundbars en draadloze smart-luidsprekers aftroeft. Zo kun je genieten van je muziek en TV met echt hifi-stereogeluid.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound POWERNODE EDGE (N230) + DALI OBERON 1 – supercompacte en betaalbare hifi-installatie met streaming, multiroom en supersimpel TV-geluid

 • Supercompact en elegant ontwerp
 • Echt hifi-stereogeluid voor streaming en TV
 • Supersimpel TV-geluid via HDMI
 • Aansluitingen voor platenspeler en andere audiobronnen

Denk je dat kleine draadloze luidsprekers de toekomst zijn? Mooi niet! Er is namelijk nog steeds niets dat op kan tegen echt hifi-geluid. Voor dit Bluesound-systeem hebben we gekozen voor de supercompacte OBERON 1 van het Deense merk DALI. Een combinatie die net zo slim is als die zogenoemde ‘smart-luidsprekers’, maar dan met superveel mogelijkheden, en een geluid waar geen soundbar of smart-luidspreker ooit bij in de buurt zal komen.

De Bluesound POWERNODE EDGE is een supercompact, stijlvol, betaalbaar en veelzijdig draadloos muzieksysteem. Perfect voor als je van geweldig geluid en slimme bediening houdt, maar niet de behoefte hebt om je muziek superhard af te spelen of naar grote knipperende apparaten in je kast te kijken. En je kunt zelf de finish kiezen die bij je past.

Je krijgt precies hetzelfde geweldige hifi-stereogeluid als bij een hoogwaardig traditioneel systeem, en geniale opties zoals draadloos muziek streamen, multiroom en TV-geluid. En als je een beter en krachtiger basgeluid wilt, kun je een aparte subwoofer toevoegen, net als bij een ‘smart-soundbar’.

Heel veel streaming – heel veel mogelijkheden

Je kunt ook ongekende hoeveelheden muziek streamen via TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. Je regelt alles heel eenvoudig en draadloos met de slimme BluOS-app op je smartphone/tablet.

In tegenstelling tot bij de meeste ‘smart-luidsprekers’ krijg je extra aansluitingen voor externe audiobronnen, zonder dat er adapters en andere trucjes aan te pas komen. Je kunt dus bijvoorbeeld ook naar een platenspeler luisteren, en je kunt het geluid ook doorsturen naar draadloze Bluesound-luidsprekers in andere kamers. Het enige wat je nodig hebt, is een platenspeler met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker.

Perfect voor de TV en multiroom

Bluesound heeft het heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. De POWERNODE EDGE heeft namelijk een HDMI-aansluiting, zodat je het volume enz. kunt regelen met de afstandsbediening van de TV. Sluit gewoon de TV aan met een HDMI-kabel, en voilà: schitterend TV-geluid op je installatie. De POWERNODE EDGE gaat tegelijkertijd met de TV aan en uit.

En als je muziek in meerdere kamers wilt, voeg je gewoon een andere Bluesound-luidspreker toe, bijvoorbeeld de PULSE FLEX, of een PULSE2 als je een grotere kamer hebt. Het is allemaal zo eenvoudig dat iedereen het kan gebruiken en binnen no-time muziek kan afspelen in het hele huis. Maar let op – als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer iets anders!

DALI OBERON 1 – supercompacte luidspreker met schitterend hifi-geluid voor muziek en films

De DALI OBERON 1 is de compactste luidspreker uit de OBERON-serie. Je kunt hem heel eenvoudig in een kast zetten, of ophangen met het geïntegreerde sleutelgatsysteem. Deze luidspreker produceert een heel goed geluid, zonder dat hij te veel ruimte inneemt. Dankzij het unieke SMC-magneetsysteem van DALI en de ultralichte softdome-tweeter heeft de OBERON 1 een helder, dynamisch en gedetailleerd geluid, en een uitstekende weergave van muziek en films.

Als de OBERON 1 niet de perfecte luidspreker voor jou is, helpt HiFi Klubben je natuurlijk graag om een goed alternatief te vinden. Wij hebben het grootste assortiment kwaliteitsluidsprekers in alle maten en prijsklassen.

Deze set bevat

Het compactste model uit de OBERON-serie heeft een indrukwekkend hifi-geluid, maar neemt bijna geen ruimte in beslag. Voor muur, kast of standaard.
Aantal / 1 paar
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 458,00
Supercompact streaming muzieksysteem met glasheldere hi-fi voor draadloze muziek en TV-geluid. Voeg er luidsprekers naar keuze aan toe.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 566,00

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Supercompact en elegant ontwerp
 • Geïntegreerde stereoversterker met kristalhelder hifi-geluid
 • Supersimpel TV-geluid via HDMI
 • Aansluitingen voor platenspeler en andere audiobronnen
 • Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke app-controller
 • Touchpanel van glas aan de bovenkant voor de meest noodzakelijke bediening
 • Apple AirPlay 2 en Bluetooth met tweerichtingsfunctie voor draadloze koptelefoon
 • Veel geïntegreerde streamingservices (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio enz.)
 • Volledig draadloze integratie met Bluesound-multiroomsysteem
 • Kan worden uitgebreid met een aparte subwoofer voor een nog betere en diepere bas, ook draadloos (apart verkrijgbaar)
 • Compacte hifi-luidsprekers met goed allround-geluid

Tegens

 • Geen geïntegreerde RIAA/phono-voorversterker voor platenspeler
 • Sommige andere modellen hebben meer vermogen
 • Voor voice-control is een aparte smart-luidspreker nodig (apart verkrijgbaar)
 • Sommige fullsize installaties hebben nog meer aansluitingen
 • Sommige andere oplossingen ondersteunen nog meer streamingservices

Accessoires voor de Bluesound POWERNODE EDGE (N230) + OBERON 1

Aanbevolen producten